roy (Foto: AFP)
roy (Foto: AFP)

Hodgson drømmer om VM-gull

England har skuffet i mesterskap etter mesterskap, men Roy Hodgson utelukker ikke at fotballøya kan overraske under Brasil-VM i 2014.

– Det er mange hendelser i fotballen hvor du ville sagt at ting var umulig, men hvor folk har utrettet ting likevel, sier Hodgson.

England har ikke vunnet fotball-VM siden de vant på hjemmebane i 1966. Ofte vil kritikerne si at engelskmennene har hatt vel høye tanker om seg selv før et sluttspill.

– Det var ikke sannsynlig at Chelsea skulle vinne mesterligaen, spesielt etter at de byttet trener underveis i turneringen. Det skjedde ved at de slo både Barcelona og Bayern München – to av de beste lagene i Europa, så jeg vil gjerne holde liv i drømmen, sier Hodgson.

England har åtte poeng fra fire kamper i VM-kvalifiseringen. Laget ligger som nummer to i gruppe H bak Montenegro. Engelskmennene er også i gruppe med Polen, San Marino, Ukraina og Moldova. Hodgson medgir at England ikke vil være favoritter dersom de tar seg til sluttspillet i Brasil.

– Vi er langt fra favoritter, men man skal unngå å snakke om at ting er umulig i fotballens verden, sier Hodgson. (©NTB)