Første uavgjortkamp for United

Manchester United sløste med sjansene og spilte 1-1 borte mot Swansea i Premier League søndag. Det var klubbens første uavgjortkamp denne sesongen.

Alex Fergusons mannskap hadde fortjent å vinne i Wales, men måtte nøye seg med det ene poenget. Dermed er serielederens avstand ned til toer og byrival City gått fra å være seks til fire poeng.

United fikk en perfekt start. Med et kontant hodestøt sørget Patrice Evra for 1-0 etter et hjørnespark av Robin van Persie i det 16. minutt. Bortelaget fortsatte å trykke Swansea etter ledermålet, men waliserne har en fryktet spanjol på topp.

Sesongens store overraskelse og toppscorer i Premier League, Michu, var rask på pletten da United-keeper David de Gea ble tvunget til å gi en retur etter en halvtime spilt. 26-åringen banket ballen i nettmaskene. Det var hans 13. seriemål siden sommerens overgang til Swansea.

United kom til flere store sjanser i annen omgang. Etter litt over en time gikk Robin van Persies skudd i stolpen, mens Michael Carrick headet ballen i tverrliggeren etter 77 minutter. Like etter bidro van Persie og Ashley Young med en skikkelig dobbeltsjanse. Begge forsøkene ble blokkert av Swansea-forsvaret.

Manchester United har tatt 43 poeng etter 18 seriekamper. (©NTB)