Barrys hodestøt reddet City på overtid

Manchester City så ut til å spille målløst hjemme mot bunnlaget Reading, men tre minutter på overtid stanget Gareth Barry inn 1-0 med hodet.

Den engelske midtbanespilleren gikk hardt til verks foran mål og satte innlegget til David Silva kontant i nettmaskene. Scoringen var fortjent, men den satt fryktelig langt inne for Roberto Mancinis menn.

City stanget mot et Reading-forsvar, som for dagen var overraskende solide på et av Englands mest fryktede bortebaner. Vertene kom til sin første store sjanse ved Carlos Tevez etter et kvarter, men argentineren skjøt ballen rett på keeper fra fem meter.

I annen omgang vartet City opp med mange gode kombinasjoner i angrepsspillet, men det ville seg ikke før på overtid. Seieren opprettholdt luken på seks poeng og legger press på serieleder og byrival Manchester United, som møter Swansea på bortebane søndag.

Tidligere lørdag sikret Arsenal 1-0 borte mot Wigan takket være et straffemål av Mikel Arteta etter én time spilt. Dermed har Arsène Wengers mannskap vunnet tre strake seriekamper og er igjen tilbake for fullt i kampen om en topplassering.

Kampens avgjørende situasjon kom da Jean Beausejour felte Theo Walcott. Arteta var sikker fra ellevemeteren og satte straffen i motsatt hjørne for keeper. (©NTB)