Ny Zlatan-scoring for PSG

Zlatan Ibrahimovic havnet igjen på scoringslisten for Paris Saint-Germain da den franske serielederen slo Brest 3-0 fredag.

Zlatan har slått til i Paris Saint Germain, og i dag er det duket for flere mål mot et kraftig svekket AC Ajaccio (Foto: STEPHANE MAHE/Reuters)

Zlatan Ibrahimovic fortsetter å pøse inn mål i Ligue 1. Ved pause var stillingen fortsatt 0-0 på mellom hjemmelaget Brest og svenskens PSG på Stade Francis-Le Blé, men ti minutter ut i 2. omgang sendte Zlatan gjestene i ledelsen. Det var den svenske stjernespissens 18. mål for sesongen i fransk 1. divisjon.

Zlatan (Foto: STEPHANE MAHE/Reuters)

Innbytter Kévin Gameiro økte til 2-0 et drøyt kvarter før full tid, mens Brest-spilleren Bernard Merdy var uheldig og satte ballen i eget mål på overtid.

Brest måtte spille i nesten en time med ti mann. Abdoulwhaid Sissoko fikk rødt kort etter 34 minutter.

PSG topper tabellen tre poeng foran Lyon og Marseille, men de to lagene har én kamp til gode på Zlatan og co.

Lyon møter Nice lørdag, mens Marseille skal i aksjon mot St. Etienne søndag. (©NTB)