Utpåatur680x383 (Foto: utpaatur.net)
Utpåatur680x383 (Foto: utpaatur.net)

Mange vil bli lommekjent, men vi har plass til fler!

Fine turer kan inspirere flere til å slenge på seg skoene og komme ut døren. Gutta bak bloggen utpaatur.net har gått mange flotte turer som du kan se på lommekjent.no.

Spesielt nå som skisesongen er i gang kan de skilte med noen flotte turer utenfor allfarvei. Årbostadtind er toppen som blant annet er kjent fra Tour de Andørja. Et blinkskudd av en tur for de som ønsker fin skikjøring kombinert med nydelig utsikt.

Vasstind er en flott topp som ligger ved Kattfjorden. Toppunktet byr på god utsikt og mange flotte nedkjøringsmuligheter om vinteren. Utpaatur gutta byr også på kremtoppen Segeltind i Grovfjord, som byr på 900 høydemeter med morsom og tidvis bratt og variert kjøring på ski.

For den vante fjellfant som ønsker en større utfordring er Sfinxen en fin tur. Innsteget er langt og toppen er bratt og luftig. Utpaatur kaller Sfinxen en perle av et fjell. God tur!

Har du en tur du har lyst til å dele med andre? Turer kan være alt fra korte turer til lange turer, blåbærturer, sykkelturer eller mer utfordrende fjellturer.

Mange tenker at for å gå tur, må man reise langt. Vi tenker at for å gå tur, må man ta på seg sko og jakke og gå ut døren. Det viktigste er turgleden. En tur rett utenfor stuedøren kan gi like store opplevelser som en avsidesliggende fjelltopp.

Lommekjent.no er turportalen for hvermannsen der man kan dele opplevelser, bilder, beskrivelse og løypa i turkartet. Del turen din du også!