U21-kapteinen vil ha Skullerud

U21-landslagets kaptein Stefan Strandberg ønsker Tor Ole Skullerud som ny trener etter Per Joar Hansen.

Hansen ledet U21-gutta til neste sommers EM-sluttspill, men ble sist uke ansatt som Rosenborg-trener fra nyttår. Dermed må Norges Fotballforbund på trenerjakt.

Strandberg er klar på hvem han ønsker som ny sjef på U21-landslaget, melder TV 2. Han har fortalt toppfotballsjef Nils Johan Semb at han mener Skullerud bør ansettes.

– Jeg synes Tor Ole Skullerud bør få jobben. Jeg har ikke snakket med alle spillerne på laget, men store deler av gruppen, og alle de mener «Toro» er mannen å gå for, sier Rosenborg-spilleren.

Skullerud ble ansatt som assistent på U21-landslaget for to år siden. Han har tidligere vært trener for Bærum, Ullern, Vålerenga samt G18- og G19-landslaget.

– «Toro» kjenner oss godt og har vært med hele veien fra vi var dårlige til vi snudde det og begynte å spille bra. Det er såpass kort tid fram til EM at jeg er ganske sikker på at han er den beste løsningen. I mitt hode taler det meste for at han får jobben. Han har også mesterskapserfaring med U19-laget, forklarer Strandberg. (©NTB)