Norsk KHL-suksess

Patrick Thoresen og Mats Zuccarello Aasen med assist og seier også for Lars Haugen i den russiske hockeyligaen.

Patrick Thoresen   SKA St. Petersburg. (Foto: Pavel Paprskar/CTK)
Patrick Thoresen SKA St. Petersburg. (Foto: Pavel Paprskar/CTK)

Målvakten Lars Haugen fikk muligheten hos Dinamo Minsk. Han hadde 34 skudd mot seg og reddet 33 av dem da laget hans slo Neftekhimik Nizjnekamsk med 3-1.

Patrick Thoresens SKA St. Petersburg vant 4-1 borte over Metallurg Novokuznetsk i russisk KHL-ishockey onsdag.

Thoresen hadde litt over 16 minutter på isen fordelt på 22 bytter. Han var nest sist på pucken ved 4-1 målet, og fikk med det sin 20. assist for sesongen. Han har også funnet nettmaskene elleve ganger.

SKA holder tredjeplassen i avdeling vest.

Metallurg Magnitogorsk snudde kampen til sin fordel i siste periode og vant 5-3 over Atlant Moskva.

Zuccarello var nest sist på pucken da Justin Hodgman utlignet til 3-3 i tredjeperiode. Lagets store stjerne Jevgenij Malkin scoret tre av målene til Metallurg. (©NTB)