Ribéry så rødt

Bayern München måtte avslutte tirsdagens cupkamp mot Augsburg med ti spillere etter at Franck Ribéry ble utvist for å ha fiket til en motspiller.

Ribéry pådro seg det røde kortet i begynnelsen av annen omgang. Han havnet i krangel med Augsburg-spilleren Koo Ja-cheol nede ved dødlinjen og ble utvist etter å ha fiket til sørkoreaneren.

– Han burde ikke ha gjort det, og det røde kortet var riktig selv om Koo provoserte ham. En Bayern-spiller skal vite hvordan han skal håndtere en slik situasjon, sa Bayern München-trener Jupp Heynckes.

Bayern München vant kampen 2-0. Mario Gómez ga gjestene ledelsen etter 26 minutter, mens Xherdan Shaqiri punkterte kampen fem minutter før full tid. Storklubben er dermed klar for kvartfinale i den tyske cupen. (©NTB)