Fødselsdatoer og feil ga 41 millioner

En heldig spiller fra Sarpsborg stakk av med hele potten i V75-spillet på Forus lørdag. Spillet var basert på familiens fødselsdatoer. I tillegg hadde spilleren gjort en skrivefeil som gjorde utslaget.

Innsatsen på vinnerbongen var på bare 48 kroner.

– Dette er en helt utrolig historie. Vedkommende ønsket ikke å stå fram, men jeg har snakket med ham og kan bringe videre historien som førte til kjempepotten, sier salgssjef Geir Langseth i Norsk Rikstoto.

Ti over tolv lørdag var vedkommende innom en kommisjonær i Sarpsborg. Han leverte en 48 kroners Lynbanker-bong, med familiemedlemmers fødselsdato som basis.

Lynbanker går ut på at man markerer egne hester på bongen. Så bestemmer man hvor mye man vil spille for, og lar spillesystemet sørge for garderingene. Da spilleren kom hjem, oppdaget han at han hadde fylt ut feil hester i V75-6.

– Da jeg ringte storvinneren, hadde han nettopp sjekket resultatene. Han var selvfølgelig utrolig glad, men overraskende fattet. Han skulle på julebord, så jeg tipper at vinneren får litt av en kveld, sa Langseth. (©NTB)