Nytt bortetap for Moa

Mohammed Abdellaoue fikk noen minutter som innbytter da Hannover tapte sin tredje strake bortekamp med 1-2 for Düsseldorf.

Nordmannens lag har gjort det godt på hjemmebane, men ligger stadig på en skuffende 11.-plass i tysk Bundesliga etter lørdagens nederlag. Dansken Ken Ilsø avgjorde kampen i vertenes favør åtte minutter før full tid.

Moa ble deretter kastet innpå i en desperat og forgjeves jakt på utligning.

Düsseldorf ledet også til pause etter en scoring av Dani Schahin. Tidligere Molde-spiss Mame Biram Diouf utlignet i det 70. minuttet, men det holdt ikke til poeng for gjestene.

Vadim Demidov var utelatt fra troppen da Eintracht Frankfurt vant 2-0 over Wolfsburg på bortebane lørdag. Alexander Meier og Takashi Inui scoret gjestenes mål tidlig i kampen.

Leverkusen holder fortsatt 2.-plassen i Bundesliga etter 3-0 over Per Ciljan Skjelbred og Hamburg. Stefan Kiessling ble dagens mann for vertene med to fulltreffere, mens også André Schürrle scoret. Skjelbred spilte 65 minutter på gjestenes midtbane. (©NTB)