Ishockey: Norge tapte på straffer

Det norske ishockeylandslaget tapte 2-3 for Slovakia etter straffer i en landslagsturnering i sveitsiske Arosa fredag.

Dermed gikk slovakene til finalen. Etter 20 målløse minutter kom Norge godt i gang i mellomperioden. Før det første minuttet var unnagjort ordnet Mats Zuccarello Aasen 1-0. Morten Ask og Patrick Thoresen bidro med målgivende.

Kort tid senere doblet Thoresen ledelsen etter assists av Ask og Matthias Olimb.

Slovakia slo raskt tilbake. Rastislava Spirko reduserte 23 sekunder etter 0-2, mens Tomás Starosta utlignet etter 34.37 minutter.

Lagene spilt så målløst både i tredje periode og i forlegningen. Slovakene sikret seieren da Tomás Záborsky satte den avgjørende straffen i mål. (©NTB)