Vukicevic-utøver bekrefter legebesøk

En av friidrettstrener Petar Vukicevics tidligere utøvere bekrefter overfor Dagbladet at hun testet hormonverdiene hos en lege, men hun sier at blodprøvene viste ingenting.

Dagbladet har tidligere skrevet at Vukicevic har hatt med seg to utøvere til hans fastlege, Seyed Hosseini i Drøbak. Den ene kvinnen bekrefter at hun har vært hos legen to ganger i 2002 og 2003, men utøveren nekter enhver befatning med forbudte stoffer.

– De blodprøvene viser ingenting. Jeg har ikke brukt noen ting. Det har jeg ikke. Jeg vil ikke bli dratt med inn i dette i det hele tatt. Jeg kjenner meg ikke igjen i mye av det som har kommet ut. Jeg kjenner meg ikke igjen i det som står i de epostene. Det får dere ta med Petar, sier hun til avisen.

Hun reagerer på at opplysningene om blodprøvene er publisert.

Petar Vukicevics advokat, Vidar Strømme, vil si lite om opplysningene. – Dette sier meg ikke mer enn at noen har vært hos en lege, sier han til Dagbladet.

Vukicevic er permittert fra stillingen sin i Norges Friidrettsforbund etter at det ble kjent at han sendte eposter til en utenlandsk legevenn med spørsmål om doping. Han hevder epostene er forfalsket. Antidoping Norge har gjenopptatt gransking av saken etter at den først ble henlagt i fjor. Trenerens engasjement i forbundet går ut ved nyttår. (©NTB)