perry (Foto: Scanpix)
perry (Foto: Scanpix)

NFF ber om «Perry»-svar fredag

Fotballforbundet hevder de ikke har begynt å se etter alternativer til Per Joar Hansen som U21-sjef.

Oslo (TV 2 Sporten): Generalsekretær Kjetil Siem fortalte TV 2 Sporten mandag at NFF hadde gitt RBK tillatelse til å snakke med «Perry».

Hans kontrakt som U21-trener går ut denne måneden, men partene var i utgangspunktet enige om en forlengelse som gjør at han blant annet vil lede Norge under EM i Israel til sommeren.

Rent formelt er imidlertid kontrakten fortsatt ikke underskrevet selv om begge parter flere ganger har uttalt at det er kun signaturen som mangler.

«Perry» står høyt på listen over aktuelle erstattere for Jan Jönsson på Lerkendal og det har vært kontakt mellom partene denne uken. Styreleder Ivar Koteng har uttalt at trønderne kan ha en ny trener på plass allerede før helgen.

– Vi er enige med «Perry» i at vi skal ha en avklaring før vi tar helg. Det vil da si i dag eller innen arbeidstidens slutt fredag. Det er ikke sånn at vi må ha et svar da, men vi ønsker et hint dersom han blir tilbudt noe annet og har lyst på det, sier Kjetil Siem til TV 2 Sporten.

Artikkelen fortsetter under bildet!

siem
siem

Generalsekretæren forteller NFF forholder seg til at 47-åringen leder U21-laget også i 2013 helt til de får beskjed om noe annet.

– Det kan godt hende han kommer til oss nå og ber om å få tenke en uke til. Men vi ønsker et hint om hvor han står.

– Dere har sagt dere ønsker en rask avklaring, haster det med å få på plass U21-treneren?

– Det haster ikke i det hele tatt. Samtidig kan vi ikke vente til vi flyr til Israel heller. Per i dag er han vår U21-trener, sier Siem.

– Har dere snakket med andre kandidater til jobben?

– Nei, da setter vi i gang noe som blir helt feil.

Per Joar Hansen, som i dagens VG advarer mot sutrekultur i RBK, opplevde denne uken at Rosenborgs supportere aksjonerte mot den mulige ansettelsen av ham selv og sportssjef Erik Hoftun.

– Jeg har som mål å dra til Israel med U21-landslaget og ta medalje. Det har vært målet hele veien og det forholder jeg meg til foreløpig, sa 47-åringen til TV 2 Sporten onsdag.