gyda2 (Foto: Privat)
gyda2 (Foto: Privat)

Danse-Gyda giftet seg

Ga hverandre sitt ja 12.12.12.

Danseproff Gyda Bloch Thorsen og samboer og fotballspiller Bjørnar Holmvik giftet seg onsdag 12.12.2012, etter det «God kveld Norge» erfarer.

På sin Facebook-profil har den populære danseren allerede mottatt gratulasjonshilsener fra venner og kjente.

– Det var veldig koselig. Vi bestemte oss lit ti siste liten, og det var kun forlovere og våre nærmeste til stede. Så det ble en intim og fin vielse, sier en lykkelig Gyda til «God kveld Norge».

Selv om paret bestemte dato og vielse i siste liten, er de fornøyde med å ha giftet seg på den spesielle dagen 12.12.2012.

– Det er ikke bare bare å planlegge bryllup med to små barn og fotballsesong og det hele. Men da vi fikk anledning 12.12.2012 så tenkte vi jo at det var ganske fint, sier Gyda.

Hun forsikrer imidlertid om at det planlegges en stor fest til neste år.

Les også: – Jeg stortrives i mammarollen

Forlovet i vår

Gyda forlate imidlertid om forlovelsen i vår:

– Det kom som en stor overraskelse. Det var veldig koselig. Vi kom hjem fra fotball-kickoff, og da vi kom hjem gikk han ned på kne, sa Gyda til «God kveld Norge» i mars.

Les mer: Danse-Gyda gifter seg

– Nydelig ring

Bjørnar Holmvik hadde planlagt frieriet i god tid.

– Ringen er helt nydelig. Han hadde bestilt den før jul og endelig kom den. Det var en enorm overraskelse. Ringen har Bjørnar fått designet sammen med Langaard. Rosa stener og diamanter er midt i blinken, sa danserinnen.

Les også: Danse-Gyda blir mamma igjen

Baby og bryllup

Paret har lille Julian på to år, og ble i vår foreldre til nummer to.

– Ja, nå kommer jo barn nummer to om en liten måned. Dette kom jo som sagt som en stor overraskelse for meg, så bryllup har ikke vært i planene. Heldigvis har man litt tid på seg, så vi skal i hvert fall vente til babyen er ute og man er tilbake i en bra kropp igjen, sa Gyda i mars.