endre2
endre2

Her blir Endre knust av Ingvild i semifinalen

– Det var surt å ryke nærme en finale. Se video!

Endre Aabrekk (27) måtte se seg slått av Farmen-venninnen Ingvild Skare Thygesen (19) under den siste delen av semifinalen av «Farmen 2012». Joar vant den første delen etter å ha hakket til en skiferstein etter mal.

Ingvild vant over Endre i melkespannholding, og kom dermed i selve finalen sammen med Joar Søhoel (28).

Se kampen mellom Ingvild og Endre øverst!

– Det var veldig surt å ryke nærme en finale. Jeg hadde begynt å tenke finale på det tidspunktet der, så det var bittert. Men jeg var så fornøyd med alt jeg hadde oppnådd, og var litt mett og godt nok fornøyd med det hele. Da jeg la meg ned på bakken etterpå var det bare deilig, sier Endre til TV2.no

paret_230
paret_230

Dermed måtte han innse at han hadde tapt for 19-åringen i en fysisk gren.

– Jeg hadde alt å tape med tanke på at jeg konkurrerte mot Ingvild. Men hun er ikke så liten og uskyldig 19-åringen som hun av og til vil framstå som. Hun er en råtøff jente, sier Endre.

Les også: Nå kan du melde deg på ny sesong av «Farmen»

– Jeg skjønte jeg ville tape

Han forteller at han hadde bange anelser om hvordan det ville gå.

– Om morgenen den dagen så skjønte jeg at jeg ville tape. Jeg er ikke en melkespann-person. Jeg har ikke statisk styrke. Jeg tapte jo nesten mot Dag i den tvekampen han røyk ut også. Jeg holdt kortere tid under kampen mot Ingvild enn jeg gjorde da jeg konkurrerte mot Dag. Jeg hadde lite krefter igjen etter et langt gårdsopphold.

Les også: Røk ut av «Farmen»: – Jeg unner ikke Joar seieren

– Hånden falt bare ned

Endre forteller at han så i sidesynet sitt at Ingvild så på han og han tror hun slet litt hun også da. Men så skjedde det.

– Jeg vet egentlig ikke helt hva som skjedde, men jeg mistet følelsen i hånden og den bare falt ned. Det øyeblikket var utløsende. Målet var å gi 100 prosent hele veien, og jeg ga alt hele veien. Men det var deilig å vite at nå er jeg ute. Det var bra at det var hun som slo meg når jeg først skulle bli slått, fortsetter han.

Joar kom videre til finalen etter å ha vunnet konkurransen der de skulle hakke til en skiferplate etter mal.

– Jeg hadde sjansen min i skifer-konkurransen, da hadde jeg sluppet melkespannholdingen. Det var min sjanse til å komme til finalen, sier Endre.

Les også: Denne straffen fikk Farmen-guttene for gåseslakten