GRO HAMMERSENG: Og Anja Edin gifter seg nest år. Foto: Audun Braastad 5021 © Stella Pictures
GRO HAMMERSENG: Og Anja Edin gifter seg nest år. Foto: Audun Braastad 5021 © Stella Pictures

Gro Hammerseng utelukker ikke flere barn med Anja Edin

Småbarnsmamma, gifteklar og nå reiser hun til håndball-EM for å treffe sin gulljaktende kjæreste. Livet smiler til Gro Hammerseng og Anja Edin.

– Jeg gleder meg veldig til å reise til nedover i morgen. Det blir utrolig godt å se Anja, og hun gleder seg veldig til å se lille Mio, sier Gro Hammerseng til tv2.no om sin kjæreste, Anja Edin.

Det er en blid håndballprofil som tar telefonen når TV 2 ringer. Kanskje fordi livet går på skinner for Larvik-spilleren.

Nå utelukker heller ikke håndball-yndlingen nok en seier på hjemmebane. Det kan nemlig komme flere smårollinger i huset til Hammerseng og Edin. I tillegg gifter paret seg neste år.

– Ja, det er ikke umulig at vi får et barn til. Men da må jeg nok gi meg med håndball først, tror jeg. Men hvem vet, vi får se hva som skjer.

Det som uansett er helt sikkert, er at Norge skal kjempe videre for å gi det norske folk en førjulsgave i Serbia.

Gro Hammerseng  får klem av Anja Edin etter at Norge  vant 33-22 mot Frankrike under håndball-EM i Håkons Hall. (Foto: Kallestad, Gorm/NTB scanpix)
Gro Hammerseng får klem av Anja Edin etter at Norge vant 33-22 mot Frankrike under håndball-EM i Håkons Hall. (Foto: Kallestad, Gorm/NTB scanpix)

Nå med hjelp fra Hammerseng på tribunen, og kanskje vårt nye fremtidshåp på håndballbanen – lille Mio.

– Jeg kjenner at jeg gleder meg til de kommer nedover, sier Anja Edin.

Stolt av kjæresten
Nybakt mamma til lille Mio, privatlivet går på skinner og ikke minst, kjæresten hennes storspiller for det norske landslaget.

– Jeg har det veldig bra for øyeblikket. Anja spilte fantastisk bra mot Sverige, og jeg ble veldig imponert av det hun viste frem på banen i går.

Se video: Norge til semi etter Edin-show

Edin var nemlig banens gigant mot Sverige tirsdag kveld. Lekre finter, knallharde skudd og kjappe piruetter som gjorde de svenske jentene mer svimmel enn en tur på Tusenfryd. 29-åringen fikk virkelig vist frem det hun er god for. Ikke uventet får hun mye skryt fra sin livspartner.

– Ja, Anja har mange styrker. Hun skyter bra, gode finter og hun har et godt tempo i spillet sitt.

Ja, det er ikke umulig at vi får et barn til.

Hammerseng peker på spesielt en ting som kjæresten har blitt mye bedre på:

– Ja, hun blitt mye bedre i forsvar, det er noe hun har hatt fokus på de siste årene. Så det er deilig å se at all treningen gir resultater.

Les også: Kristian Kjelling: – Total skivebom av Ole Gustav Gjekstad

(artikkelen fortsetter under bildet)

Gro_Hammerseng_849862p (Foto: Kallestad, Gorm, © GOK)
Gro_Hammerseng_849862p (Foto: Kallestad, Gorm, © GOK)

Les også: Norge til semifinale etter Edin-show
Les også: Bursdagsbarnet Løke blir 30: – Jeg kan spille i 10 år til!

Tenker ikke på landslaget
Er det noen som vet om gode resultater, så er det Gro Hammerseng. OL- og EM-gull, sølv i VM, seriemesterskap og Champions League-gull er bare noe av det gulljenta fra Gjøvik har oppnådd så langt i karrieren. Men noe landslagsspill i fremtiden, det har ikke 32-åringen tenkt nevneverdig på.

– Ja, det er ikke umulig at vi får et barn til

– He-he, nei jeg synes jeg har nok å gjøre. Larvik og lille Mio tar mye av tiden min, så jeg tenker ikke på det. I tillegg må Mio allerede være mye hos barnevakten siden vi trener sammen i Larvik, så det holder, det, sier en lattermild Hammerseng.

Håndball-yndlingen reiser torsdag morgen til Serbia for å følge Norges håndball-eventyr videre. Hammerseng har stor tro på Norge i dette mesterskapet. Damene til Thorir Hergeirsson har åpnet strålende med fem seire av fem mulige.

– Jeg er kjempeoptimistisk på Norges vegne. Vi har det klart beste laget som er med i mesterskapet, så jeg tror dette går veien. Andre farlige motstandere er nok Ungarn eller Frankrike, selv om de har skuffet litt.

Les også: Sulland tabbet seg ut før Sverige-kampen

ANJA EDIN: Storspilte mot Sverige, torsdag venter Danmark som motstander i EM. (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/NTB scanpix)
ANJA EDIN: Storspilte mot Sverige, torsdag venter Danmark som motstander i EM. (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/NTB scanpix)