RBK-fansen: «Perry? Nei takk»

Rosenborg-supportere har i løpet av natt til onsdag frontet sine meninger om klubbens trenerjakt ved å henge opp bannere på klubbhuset i Trondheim. Både Per Joar Hansen og Erik Hoftun får gjennomgå.

På RBKs klubbhus, Brakka, var det hengt opp et banner hvor personene bak har uttrykt stor misnøye med at U21-landslagssjef Per Joar Hansen er ryktet til klubben. «Inn med Perry = ut med ambisjonene» sto det, ifølge Adresseavisen.

På et gjerde var ytterligere fire bannere hengt opp, hvor blant annet «Nei til Perry» og «Hoftun må gå» var skrevet med store blokkbokstaver. Daglig leder i Rosenborg, Hroar Stjernen, hadde onsdag morgen vært i kontakt med resten av styret, men hadde ikke sett bannerne selv.

– Jeg synes det er veldig trist. Det er fint med engasjement, og jeg har fått mange saklige henvendelser i det siste, men dette er over grensen. Dette er ikke en artig dag, sier han og avviser at de vil gå til politiet.

Han synes det aller verste er at det frontes meninger om personer i klubben.

– Erik (Hoftun) har fått det før. Det er ikke mange månedene siden han fikk se det samme på tribunen. Siden den gang har han jo vært helten på grunn av spillerkjøp. Dette er trist, sier Stjernen. (©NTB)