GODE VENNER: Anja Edin og Heidi Løke finner tonen både på og utenfor banen.
GODE VENNER: Anja Edin og Heidi Løke finner tonen både på og utenfor banen.

Hør Heidi Løke synge og fortelle om «rumpe-flashing» med Anja Edin

Heidi Løke viser seg fra en ukjent side.

TV 2 Sporten har stilt samtlige norske spillere ti spørsmål før EM i Serbia. Se Heidi Løkes svar i videovinduet over!

Heidi Løke (29) har vært instrumental for den norske håndballandslaget i flere år. Györ-spilleren har med solid ferdigheter på streken dratt i land flere priser, og hun har blant annet blitt kåret til verdens beste håndballspiller.

29-åringen står med ett OL-gull, to EM-gull, ett VM-gull og en VM-bronse så langt i sin karriere på landslaget. Det kan fort gå mot nok en medalje for Løke som sammen med Norge er storfavoritter til å gå hele veien i EM i Serbia.

Les også: Bursdagsbarnet Løke blir 30: – Jeg kan spille i 10 år til!

For at kampene i Serbia skal gå best mulig for Løke, innrømmer hun at hun må spille med tyggis. Et fast sett med undertøy må også på når det skal kjempes inne på streken. Men det er ikke bare kampritualene til Løke som kanskje er ukjent for folk flest.

– Jeg har startet et band som heter «the bad ones». Jeg er vokalist i det bandet. Jeg er veldig god til å synge én spesiell sang, sier Løke.

BRONSEJENTER: Anja Edin og Heidi Løke fikk begge sine mesterskapsdebuter i VM i Kina. (Foto: Kallestad, Gorm/NTB scanpix)
BRONSEJENTER: Anja Edin og Heidi Løke fikk begge sine mesterskapsdebuter i VM i Kina. (Foto: Kallestad, Gorm/NTB scanpix)

Se ti spørsmål med Heidi Løke og hør fremføringen av «From Paris to Berlin» i videovinduet øverst på siden!

Løke kan også avsløre en historie fra tiden da hun spilte i Gjerpen mellom 2002 og 2007 sammen med venninnen Anja Edin.

– Jeg husker en episode hvor vi satt i en bil på vei til Oslo. Vi var fem jenter i bilen og vi kjørte på en firefeltsvei. Da kom det en bil med mange gutter opp på siden av oss. Så kjørte vi forbi dem, så kjørte de forbi oss. Da tenkte jeg, hva skal vi gjøre nå? sier Løke.

– Da kom jo Anja med den gode i ideen om å «flashe» rumpene våres til dem. Det var selvfølgelig Anja som kom på dette. Alle jentene dro ned buksa ut av vinduet. Så kjørte vi forbi og alle syns det var veldig gøy. Så kom jo selvfølgelig Anja på at; Heidi, bare så du vet det, så står det Heidi Løke Gjerpen håndball på bilen din. De guttene fikk i alle fall vite hvem som viste rumpa, flirer Løke.

Les også: Anja Edin: – Hadde jeg ikke vært fryktløs, ville jeg ikke hatt Mio
Les også: Ingen ville leke med Ida Alstad: – Jeg slo dem med spade i hodet