Oriol Romeu (Foto: Nigel French/Pa Photos)
Oriol Romeu (Foto: Nigel French/Pa Photos)

Sesongen ødelagt for Chelsea-spiller

Oriol Romeus kneskade mot Sunderland var verre enn fryktet.

Chelseas 21 år gamle midtbanespiller måtte forlate banen etter bare 20 minutter i lørdagens kamp mot Sunderland.

Det man trodde var en meniskskade har vist seg i tillegg å være en korsbåndskade. Mandag ble spanjolen operert og klubben antar at han ikke er tilbake på banen før i mai neste år.

Dermed er sesongen spolert for Romeu, som slet med å få spilletid under Roberto Di Matteo. Men etter at Rafa Benitez tok over så det lysere ut for 21-åringen, som er dyrket frem av Barcelonas akademi som defensiv midtbanespiller.

Les også: Torres-akrobatikken kun på tredjeplass

Benitez har sagt klart i fra at han mener Chelsea-stallen er for tynn og nå får han en utfordring med å besette de to defensive plassene på Chelseas midtbane.

Ramires er skadefri og et trygt valg. Mikel er også skadefri, men har fremdeles to kamper igjen av karantenen sin. Veteran Frank Lampard er på vei tilbake fra skade, men bak ham er det tynt.

Brasilianske Oscar har bekledd en mer defensiv rolle tidligere og var også den som kom inn for Romeu mot Sunderland. Mickaël Essien er for tiden utlånt til Real Madrid.

Til klubb-VM i Japan, som Chelsea spiller denne uken og som vises på TV 2 Zebra, er den 19 år gamle midtbanespilleren George Saville hentet inn i troppen.

Det er snakket mye om at Chelsea vil handle en spiss i januar. En defensiv midtbanespiller ser nå også ut til å være aktuelt å hente inn.