Norwichs Grant Holt (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
Norwichs Grant Holt (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
tippesaken_header
tippesaken_header

Engelsk cup og serie på oddsen tirsdag

Høytflyvende Kanarifugler får tillit igjen

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Norwich – Aston Villa H: 1,90 U: 3,10 B 3,30

Sunderland – Reading Over/Under 2,5 mål O: 1,80 U: 1,70

Totalodds 3,23

Innleveringsfrist: 20:45

Få gratis kortleser her!

Norwich – Aston Villa H: 1,90 U: 3,10 B 3,30

Engelsk ligacup. Kvartfinale. Norwich har tatt poeng i ni seriekamper på rad, og har ni poeng ned til streken. Lørdag vant de 4-3 borte over Swansea. I Premier League har de vunnet sine fire siste her på Carrow Road. I denne turneringen har de slått Scunthorpe, Doncaster og Tottenham, alle hjemme og alle med ett mål. Tettey (mb) er blant spillerne som er skadet, men Turner (f) kan være tilbake. Aston Villa er minstcorende i Premier League, men de er på rett side av streken etter 1-3-0 på de fire siste. 0-0 hjemme mot Stoke i helgen var ingen overraskelse. På fremmed gress i Premier League har de stusselige 1-2-5. Nå venter tre vriene seriekamper. Til denne kvartfinalen har de tatt seg på bekostning av Tranmere, Manchester City og Swindon. Skadene er stadig flere og Westwood (mb) får ikke spille. Godtgående Norwich får tipset til 1,90 ganger pengene.

Sunderland – Reading Over/Under 2,5 mål O: 1,80 U: 1,70

Om kampen: Engelsk Premier League. Sunderland har duppet under streken med ett poeng på de fire siste. Lørdag ble det 1-3-tap hjemme for Chelsea, i forrige hjemmekamp 2-4-tap for West Bromwich. Fletcher (a) var ute i helgen, og han er neppe tilbake. Kaptein Cattermole (mb) er fremdeles ute. Reading er også under streken. De la på til fire tap på rad med 0-1 i Southampton lørdag. Morrison (f) ble skadd i helgen, og er trolig uaktuell her. Karacan (mb), Kebe (mb) og Popgrenyak (a) er blant de øvrige som sliter med skader. 1,80 for seier til Sunderland er mest aktuelt.

Om spillet: Sunderland har 7/8 totalt og 2/5 hjemme, Reading 3/5 borte og 8/7 totalt. Sunderland er trolig uten Fletcher igjen, og da er hjemmelaget stusselige fremover. I en kamp det er svært viktig å unngå tap i er "Under " til 1,70 sannsynlig.