jon, ragmhild, marianne (Foto: TV 2)
jon, ragmhild, marianne (Foto: TV 2)

Røk ut av «Farmen»: – Jeg unner ikke Joar seieren

Jon, Ragnhild og Marianne er ute av konkurransen. Se hvem de håper vinner Farmen 2012!

Det ble Ragnhild Ouren, Jon Lundemoen og Marianne Otterlei som måtte forlate «Farmen» før søndagens avgjørende semifinale og finale.

Nå er det bare Endre Aabrekk, Joar Søhoel og Ingvild Skare Thygesen igjen på gården. Disse tre gikk gikk videre til semifinalen etter at Joar vant øksekastkonkurransen mandag. Ingvild vant den tredelte gårdskonkurransen, og Endre vant hinderløypa.

Nå kan du melde deg på ny sesong av «Farmen»

Endre var den aller siste som gikk videre etter å ha vunnet hinderløypa overlegent. – Jeg håper virkelig ikke at Joar vinner. Jeg synes han har kjørt et sleipt spill fra dag én

– Jeg unner Endre seieren. Han var en stor favoritt før vi startet, og han vant med god margin, sier Ragnhild etter nederlaget.

– Han var uten tvil den beste i dag. Det er bra at den som vant hadde så bra tid også, for da var det så mye vi måtte ha gjort for å ha slått ham, mener Jon.

Se hvem de håper vinner Farmen i videoen øverst!

Jon: – Jeg unner Endre seieren

Marianne har blitt godt kjent med Ingvild inne på «Farmen», og hun unner venninnen seieren.

– Det er ingen tvil om at jeg håper at Ingvild stikker av med seieren. Hun har vært seg selv hele veien. Hun har vært ærlig, og hun har en personlighet som jeg er veldig glad i.

Se video: Farmen-Ingvild: – Joar er den aller største favoritten

– Joar har kjørt et sleipt spill fra dag én

Jon forteller at han synes Endre har vært en fin gutt gjennom hele oppholdet.

endre_230
endre_230

– Endre fortjener absolutt å vinne. Det blir litt morsomt hvis han vinner, for han har jo absolutt ingen peiling på gårdsdrift, sier Jon og ler.

– Jeg ønsker at Endre eller Ingvild skal vinne fordi Joar er en person som jeg fortsatt ikke vet hvor jeg har, eller hvem han er som person. Jeg tror han har spilt et spill her inne, og løyet mye til folk og sagt mye tull. Jeg synes de andre to kan vinne, sier Ragnhild.

Det er vel ingen hemmelighet at også Jon er eksptisk til Joar-seier.

– Jeg håper virkelig ikke at Joar vinner. Jeg synes han har kjørt et sleipt spill fra dag én. Det blir feil for meg, så jeg unner ikke han seieren.

Les også: Rørt Farmen-Joar tok til tårene foran Gaute

(Artikkelen fortsetter under bildet)

semi_1024
semi_1024

– Veldig trist å ryke

De tre som plutselig nå har røket ut synes det er rart å forlate «Farmen».

– Det er veldig spesielt å være ferdig med hele «Farmen»-eventyret. Det er veldig trist å ryke. Jeg hadde jo planer om å vinne! Men likevel så blir det veldig deilig å komme seg ut, ta en dusj og spise normalt igjen. Snakke med venner. Så det er veldig delte følelser, sier Jon.

Ragnhild synes også det er vanskelig å beskrive følelsen rett etter at de røk ut.

– Jeg kjenner tomhet og uro på en gang. Det er ikke noe gøy å ryke ut av «Farmen». Jeg skulle gjerne vært her noen dager til.

Marianne forteller at Farmen-oppholdet har vært veldig bra.

– Jeg har allerede nesten glemt de negative tingene som har skjedd, og jeg har bare positive tanker å tenke. Jeg har lært ufattelig mye om meg selv fra første stund. Det å være isolert fra omverdenen, det å takle å samarbeide med så mange andre og bo oppå andre over lengre tid. Jeg har hatt ei fantastisk tid her, og jeg kommer aldri til å glemme denne opplevelsen, sier hun.