Nani (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
Nani (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Sjekk tirsdagens fotballrykter: – Nani til ny Premier League-toppklubb

Og Chelsea og City kjemper med Real Madrid om Falcao. Få med deg ryktebørsen her!

Her er dagens tips fra ekspertene! sportogspill.no

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten vil fortsette å levere fotballrykter selv om overgangsvinduet nå er stengt.

Klubber kan fortsatt signere Bosman-spillere, og i tillegg er det ikke lenge til det internasjonale overgangsvinduet åpner igjen 1. januar.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Tips oss om fotballrykter her!

Premier League:

Manchester City skal ifølge Daily Mirror være interessert i Corinthians brasilianske midtbanespiller Paulinho. 24-åringen skal koste i underkant av 120 millioner kroner.

Radamel Falcao er blant de heteste potetene i dagens fotballverden, og ifølge Metro skal det nå være duket for budkrig om colombianeren. Og det er ikke hvem som helst som hiver seg mot lommebøkene. De pengesterke gigantene Chelsea og Manchester City får nemlig konkurranse av Real Madrid om spissens tjenester.

Les også: Falcao scoret fem ganger: – En fantastisk målscorer

Artikkelen fortsetter under bildet!

Radamel
  Falcao scoret 17 mål i Europa League for Porto forrige sesong. Denne
  sesongen har han nettet ti ganger for Atletico Madrid (Foto: FILIPPO
  MONTEFORTE/Afp)
Radamel Falcao scoret 17 mål i Europa League for Porto forrige sesong. Denne sesongen har han nettet ti ganger for Atletico Madrid (Foto: FILIPPO MONTEFORTE/Afp)

Det kan være duket for en overgang internt mellom to av Englands største klubber. Ifølge Daily Mail skal nemlig Arsenal være svært interesserte i å hente Nani fra Manchester United. 26-åringens forhold til Sir Alex Ferguson skal være svært kjølig, noe Arsène Wenger kan være interessert i å utnytte seg av.

Arsenal skal ifølge samme artikkel også være interessert i å sikre seg West Hams midtbanespiller Mohamed Diamé. Senegaleseren skal ha en utkjøpsklausul på kun rundt 30 millioner kroner, noe som er svært lokkende for de som styrer på Emirates. Dersom ikke Wenger lykkes i å lokke Diamé nordvestover i London kan han i stedet gå for PSVs Kevin Strootman, som også skal være et navn det snakkes høyt om i gangene i den røde delen av Nord-London.

En annen spiller som skal ha en utkjøpsklausul i kontrakten er Newcastles Demba Ba. Senegaleseren skal være svært interessant for både Arsenal og Liverpool, og dersom han forsvinner skal Alan Pardew nå ha erstatteren klar. Daily Mirror melder nemlig at Marseilles franske landslagsspiss Loic Remy er svært interessant navn på på St. James' Park.

Det er ikke bare Nani som har vært linket bort fra Old Trafford. Også Patrice Evras karriere som Manchester United-spiller kan nærme seg slutten, men ifølge Sky Sports skal venstrebacken nå ha uttalt til CanalPlus at han kommer til å bli hos de røde djevlene i hvert fall fram til kontrakten går ut i 2014. Dermed blir det nok ingen overgang til Paris Saint-Germain på United-kapteinen.

Les også: Mancini: – Mario kan ikke fortsette som mot United

En tidligere Newcastle-spiller, Shay Given, sliter med spilletid i sin nåværende klubb Aston Villa, noe som har ført til spekulasjoner om at han kan forsvinne fra klubben. Men ifølge The Sun får ikke den legendariske irske landslagskeeperen forlate Villa Park på lån.

Artikkelen fortsetter under bildet!

GODT BETALT: Få tjener bedre på å sitte på benken enn Shay Given.
  Nå kan han få en ny benk å sitte på. (Foto: LINDSEY PARNABY/Afp)
GODT BETALT: Få tjener bedre på å sitte på benken enn Shay Given. Nå kan han få en ny benk å sitte på. (Foto: LINDSEY PARNABY/Afp)

Southampton skal ifølge Daily Mail være i førersetet når det gjelder å sikre seg colombianske Carlos Sanchez. 26-åringen var svært nære å havne i Bolton i sommer, men gikk i stedet til chilenske Rangers, som deretter sendte ham til sin tidligere klubb i Frankrike - Valenciennes - på lån.

Sunderland-manager Martin O'Neill er under press etter at klubben hans fortsatte sin dårlige form og tapte stort i egen storstue mot Chelsea lørdag. Det fikk blant andre Alan Shearer til å uttale at O'Neill nærmer seg sparken på Stadium of Light. Men nå slår manageren tilbake.

– Mitt synspunkt er, og jeg vil ikke skryte, at ikke bare er jeg den beste mannen for jobben, men jeg er den eneste, sier nord-iren til Daily Express.

Les også: United er størst i verden - men hvem har flest fans i Manchester?

Øvrig:

Real Madrids unggutt Jose Rodriguez har vært linket til Arsenal, men nå ser det i stedet ut til at 17-åringen skriver under en ny kontrakt på Santiago Bernabeu. Det melder i hvert fall Talksport.

Schalke-spissen Klaas-Jan Huntelaar kan fort forsvinne til en ny liga i januar, og ifølge Gazzetta dello Sport er Inter den mest sannsynlige destinasjonen for nederlenderen.

Thierry Henry kan som mandagens ryktebørs fortalte være på vei til Arsenal på utlån, og en annen New York Red Bulls-spiller som kan være på vei bort er Rafael Marquez. Mexicaneren er regnet for å være et gedigent bomkjøp i MLS, og kan nå være på vei tilbake til hjemlandet og den tidligere storklubben Leon.