Thierry Henry (Foto: EDDIE KEOGH/Reuters)
Thierry Henry (Foto: EDDIE KEOGH/Reuters)

Sjekk mandagens fotballrykter: – Henry snart klar for Arsenal-comeback

Og Pep Guardiola kan bli Zlatan Ibrahimovics nye sjef i PSG. Få med deg ryktebørsen her!

Her er dagens tips fra ekspertene! sportogspill.no

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten vil fortsette å levere fotballrykter selv om overgangsvinduet nå er stengt.

Klubber kan fortsatt signere Bosman-spillere, og i tillegg er det ikke lenge til det internasjonale overgangsvinduet åpner igjen 1. januar.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Tips oss om fotballrykter her!

Premier League:

Spissveteranen Thierry Henry (35) er på vei mot et nytt låneopphold i gamleklubben Arsenal. Henry har spilt for New York i Major League Soccer (MLS) siden 2010, men er aktuell for en retur til London. Franskmannen spilte for Arsenal fra 1999 til 2007. Sist vinter var han to måneder på lån i samme klubb. 35-åringen kan være tilbake på Arsenal-laget i FA-cupkampen mot Swansea 6. januar. Ifølge Daily Mail er klubbene kommet langt i forhandlingene.

Arsenal-manager Arsène Wenger håper Henry kan spille for klubben ut sesongen, men New York ønsker ham tilbake i tide til sesongstarten i USA i mars, skriver NTB.

Thierry
  Henry (Foto: IAN KINGTON/Afp)
Thierry Henry (Foto: IAN KINGTON/Afp)

Chelsea nærmer seg enighet om overgangen for den serbiske tenåringssensasjonen Lazar Markovic. Det skriver The Daily Mail. 18-åringen, som allerede har debutert på Serbias A-landslag, koster London-klubben omlag 80 mill. kroner i overgangssum. Denne sesongen har Markovic scoret seks mål på 12 kamper for sin klubb Partizan.

Wigans manager Roberto Martinez innrømmer at han trolig kommer til å miste midtbanespilleren James McCarthy dersom 22-åringen fortsetter storspillet. Flere klubber skal være interessert i å hente landslagsspilleren for Nord-Irland.

Robbie_Keane_901626i
  (Foto: Jae C. Hong, © JCH MM**NY**)
Robbie_Keane_901626i (Foto: Jae C. Hong, © JCH MM**NY**)

Aston Villa, QPR og Norwich vil alle hente den tidligere Spurs-spissen Robbie Keane på lån. Men LA Galaxy-spissen skal ha gjort det klart at han ikke ønsker seg en retur til Premier League med det første, melder The Daily Mirror.

Southamptons manager Nigel Adkins vil gjøre et nytt forsøk på å hente Celtic-spilleren Gary Hooper i januar. Adkins var 24-åringens trener i Scunthorpe for to år siden.

Les også: United er størst i verden - men hvem har flest fans i Manchester?

Øvrig:

Regjerende Bundesliga-mester Dortmund vurderer et bud på CSKA Moskva-stjernen Keisuke Honda i januar, skriver Championat.com.

Keisuke
  Honda (Foto: MARCOS BRINDICCI/Reuters)
Keisuke Honda (Foto: MARCOS BRINDICCI/Reuters)

Serie A-giganten AC Milan vil gjøre et forsøk på å hente Javier Pastore på lån på nyåret. Paris Saint-Germain utelukker ikke å låne ut angriperen, hevder La Gazzetta dello Sport.

javier
  pastore (Foto: FRANCK FIFE, © FF/bl)
javier pastore (Foto: FRANCK FIFE, © FF/bl)

Real Madrid vil snyte byrival Atletico Madrid for underskriften til Leo Baptistao. Den spanske klubben skal være klar til å punge ut for å sikre seg Rayo Vallecano-stjernen allerede i januar, melder den spanske avisen AS.

Det meste tyder på at Schalke-spissen Klaas-Jan Huntelaar blir Inter-spiller. Schalkes toppscorer skal allerede ha fått et tilbud fra Serie A-klubben. Tottenham og Arsenal har så langt ikke kontaktet nederlenderen som blir Bosman-spiller til sommeren.

Franske medier melder mandag at Pep Guardiola kan bli Zlatan Ibrahimovics nye sjef i PSG neste sommer. Den tidligere Barcelona-treneren skal allerede ha vært i kontrakt med den megarike klubben om å overta for Carlo Ancelotti neste sommer, skriver svenske Aftonbladet.

UVENNER:
  Pep Guardiola og Zlatan Ibrahimovic. (Foto: MANU FERNANDEZ/AP)
UVENNER: Pep Guardiola og Zlatan Ibrahimovic. (Foto: MANU FERNANDEZ/AP)