Chelsea møter mexicansk lag i klubb-VM

Chelsea får mexicansk motstand i semifinalen i klubb-VM i fotball i Japan. Monterrey slo sørkoreanske Ulsan Hyundai 3-1 i kvartfinalen søndag.

Jesus Corona sendte Monterrey i ledelsen etter ni minutter. En drøy halvtime ut i annen omgang økte Cesar Delgado til 2-0, og seks minutter før full tid sørget samme mann for 3-0. Lee Keun-ho reduserte for sørkoreanerne i sluttminuttene.

I torsdagens semifinale venter tøffere motstand for Monterrey når laget møter Chelsea i Yokohama.

Søndagens oppgjør var for øvrig den første fotballkampen der mållinjeteknologi var tilgjengelig, men det var ikke nødvendig å ta systemet i bruk.

Egyptiske Al-Ahly slo japanske Sanfrecce Hiroshima 2-1 i den andre kvartfinalen. Laget skal dermed møte Corinthians fra Brasil i semifinalen onsdag.

Innbytter Mohamed Aboutrika scoret seiersmålet for egypterne tolv minutter ut i annen omgang. (©NTB)