VIL TIL OLD TRAFFORD: Mesut Özil skal ønske seg til Manchester United.  (Foto: RICARDO ORDONEZ/Reuters)
VIL TIL OLD TRAFFORD: Mesut Özil skal ønske seg til Manchester United. (Foto: RICARDO ORDONEZ/Reuters)

Özil matchvinner for Real Madrid

Real Madrid lå under to ganger borte mot Valladolid, men to mål av Mesut Özil (24) snudde kampen i Real Madrids favør.

Valladolid-Real Madrid 2-3

Real Madrid måtte ha en seier for å henge med i toppkampen bak Barcelona og Atletico Madrid i spanske La Liga, som i forkant av runden lå henholdsvis elleve og fem poeng foran fjorårets seriemester.

Dårlig start
Det startet ikke positivt for Josè Mourinho og hans menn. Etter kun syv minutter tok hjemmelaget Valladolid ledelsen ved Manucho.

Karim Benzema utlignet for hovedstadsklubben kun fem minutter senere, men Manucho sendte Valladolid tilbake i ledelsen etter 22 minutter.

Nydelig frisparkmål
Men Real Madrid lot seg ikke knekke av den grunn. Anført av Mesut Özil kom laget sterkt tilbake, og Özil selv scoret 2-2-målet rett før pause.

Etter 72 minutter avjorde den tyske midtbanespilleren kampen til bortelagets fordel, da han på utsøkt vis satte et frispark via tverrliggeren og i mål.

Les også: Friskmeldt Messi i Barca-troppen

Valladolid klarte aldri å opprette et skikkelig press på Real Madrid i etterkant av Özils frisparkmål, og Mourinhos menn vant til slutt 3-2.

Dermed henger de fortsatt med i gullstriden, men Barcelona og Atletico Madrid har ikke spilt sine kamper denne runden. Atletico Madrid spiller mot Deportivo La Coruna søndag, mens Barcelona møter Real Betis på bortebane senere søndag kveld.