Dødballtrøbbel for Real Madrid

Real Madrid var stor favoritt mot Valladolid i spansk 1. divisjon lørdag, men hjemmelaget visste å utnytte Real Madrids svakhet og gjorde veien til tre poeng bratt.

José Mourinhos elever lå under to ganger før laget til slutt halte i land 3-2-seier. Playmakeren Mesut Özil var scoringshelt lørdag sto for lagets to siste mål.

Real Madrid har ved flere anledninger vist at de lett slipper inn mål på dødball. Valladolid brukte sju minutter av lørdagens kamp før Manucho satte inn 1-0 etter nettopp en dødball.

Karim Benzema utlignet, men etter 22 minutter var Manucho igjen på plass etter dødball og sendte vertene i føringen på ny. Den scoringen ble nummer seks i rekken av dødballmål imot for Real Madrid så langt denne sesongen.

Like før pause utlignet Mesut Özil til 2-2.

Tyskeren gjorde også 3-2 for Real Madrid etter 72 minutter på et lekkert frispark som gikk via tverrliggeren og i mål. Madrid-laget kunne derfor ta med seg tre poeng hjem til tross for den dårlige førsteomgangen. (©NTB)