Asmir Begovic og Robin van Persie (Foto: ANDREW YATES/Afp)
Asmir Begovic og Robin van Persie (Foto: ANDREW YATES/Afp)

Lørdagens fotballrykter: – Manchester United vil kjøpe ny keeper i januar

Mens Harry Redknapp har begynt å planlegge redningsoperasjonen til QPR. Få med deg ryktebørsen her!

Her er dagens tips fra ekspertene! sportogspill.no

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten vil fortsette å levere fotballrykter selv om overgangsvinduet nå er stengt.

Klubber kan fortsatt signere Bosman-spillere, og i tillegg er det ikke lenge til det internasjonale overgangsvinduet åpner igjen 1. januar.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Tips oss om fotballrykter her!

Premier League:

I fredagens ryktespalte ble det nevnt at Stoke-manager Tony Pulis har rettet en advarende pekefinger mot klubber som ønsker å kjøpe spillerne hans.

Det ser ikke ut til at Alex Ferguson tar denne advarselen helt alvorlig, for på Old Trafford skal de etter Daily Mails informasjon å dømme være klare til å legge over 70 millioner kr på bordet i januar for å sikre seg den 25 år gamle keeperen Asmir Begovic.

Også i Liverpool skal det finnes interesse for å hente bosnieren med en fortid i Portsmouth.

Asmir Begovic
  (Foto: Nigel French/Pa Photos)
Asmir Begovic (Foto: Nigel French/Pa Photos)


Etter svært rufsete forsvarsspill den siste tiden ønsker også Fergie angivelig å snappe opp den lovende midtstopperen Angelo Ogbonna fra Torino, men ifølge talkSPORT vil slike planer kunne bli torpedert av AC Milan, som vil legge 95 millioner kr på bordet i januar for 24-åringen.

Angelo Ogbonna og Daniele De Rossi (Foto:
  FABRICE COFFRINI/Afp)
Angelo Ogbonna og Daniele De Rossi (Foto: FABRICE COFFRINI/Afp)


I Arsenal er det den defensive midtbanen som gir Arsène Wenger hodebry. Siden franskmannen lider av utpreget skrekk mot dyre signeringer, har han funnet en spiller med en klausul i kontrakten som gjør det mulig å gå til Emirates for rundt 35 millioner kr, skriver goal.com.

Spilleren er Wengers landsmann Mohamed Diamé i West Ham, som har valgt å spille for landslaget til Senegal.

Mohamed Diamé (Foto: Dominic Lipinski/Ap)
Mohamed Diamé (Foto: Dominic Lipinski/Ap)


Men selv om Diamé kan tenkes å være lysten på en slik overgang, kan det likevel være en ny posisjon som gir Wenger utfordringer i januar.

Arsenal har fortsatt ikke hatt nye samtaler om en kontraktsforlengelse med Theo Walcott siden august, og Liverpool står fortsatt klare til å snappe opp 23-åringen på billigsalg i januar.

Ifølge Daily Mail har Chelsea og Manchester City bestemt seg til å vente til sommeren, slik at de da kan hente lynvingen gratis.


Gratis blir nok ikke Mario Balotelli. City-spissen får ikke tillit fra Roberto Mancini, og flere italienske klubber skal nå ha kastet seg inn i kampen om hvem som kan lokke bråkebøtta hjem.

Etter rapportene fra Gazzetta dello Sport å dømme er det Milano-klubbene og Juventus som kjemper om gunsten til den nybakte faren.

Mario Balotelli og Guglielmo Stendardo
  (Foto: ALBERTO RAMELLA/AP)
Mario Balotelli og Guglielmo Stendardo (Foto: ALBERTO RAMELLA/AP)


I hardt prøvede QPR trenger de også spisser, og Harry Redknapp er ikke den som er kjent for å la sjekkheftet til klubbeieren ligge i fred dersom han mener det er på tide å hente inn friskt blod.

Denne gangen skal Redknapp ha blitt lysten på en gjenforening med Robbie Keane, som var under Harrys vinger i Tottenham, og det blir i så fall snakk om en utlånsavtale med LA Galaxy, melder Daily Mirror.


I Redknapps gamle klubb, West Ham, har de fått øynene opp for en mann som har sluppet inn usedvanlig mange mål i Mesterligaen denne høsten. talkSPORT mener å vite at Nordsjællands Jesper Hansen står på blokka til Sam Allardyce.

Jesper Hansen (Foto: Nigel French/Pa Photos)
Jesper Hansen (Foto: Nigel French/Pa Photos)

Til slutt i Premier League-seksjonen tar vi med at Roman Abramovitsj har bestemt seg for hvem han vil ha som admiral på Chelsea-skuta dersom han ikke klarer å lokke Pep Guardiola til Stamford Bridge til sommeren.

Dortmunds Jürgen Klopp skal ifølge Daily Mail være den neste kandidaten på listen til den mektige russeren.

Men det skal i kjent stil ikke stå på pengene dersom det faktisk lykkes Abramovitsj å signere kontrakt med Guardiola. ESPN skriver lørdag at den tidligere Barcelona-manageren vil bli tilbudt vanvittige 180 millioner kr i årslønn i London.

Jürgen Klopp (Foto: Mike Egerton/Pa
  Photos)
Jürgen Klopp (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Øvrige ligaer:

Spanske Marca melder at Cristiano Ronaldo ønsker å forlate Real Madrid når sesongen er over. Dette passer imidlertid dårlig for klubbpresident Florentino Perez, som skal stille til nytt valg neste år, og Perez har derfor startet prosessen med å overtale superstjernen til å bli i hovedstaden.

Det er foreløpig ikke kommet rapporter om hvor Ronaldo eventuelt ønsker å dra, men vi kan garantere at navnet hans vil dukke opp i denne spalten så fort så skjer.