cluj (Foto: AP)
cluj (Foto: AP)

Cluj-perle senket Manchester United

– Vi fortjente ikke dette, sier Sir Alex Ferguson etter 0-1-tapet mot rumenske Cluj på Old Trafford.

Oslo (TV 2 Sporten): Engelskmennene var allerede videre i Mesterligaen og hadde kun æren å spille for på gruppespillets siste dag.

Kun fire dager foran storkampen mot Manchester City gjorde Sir Alex Ferguson ti endringer fra møtet med Reading, men valgte likevel å sende et godt lag på banen der blant annet Ryan Giggs, Danny Welbeck, Javier Hernández og Wayne Rooney tok plass.

Cluj trengte poeng for å ha håp om å ta seg videre og misbrukte flere gode muligheter før pause. Det gjorde også hjemmelaget som kom nær like før hvilen da keeper Felgueiras stoppet Welbeck med en reaksjonsredning.

Elleve minutter etter pause kom det som skulle vise seg å bli vinnermålet, og for en perle det var! Luís Alberto dro til fra rundt 25 meter, ballen skrudde og skrudde helt til den endte helt oppe i krysset bak en sjanseøs De Gea.

Artikkelen fortsetter under bildet!

kulda
kulda

Den ventede sluttspurten fra Manchester United kom aldri skikkelig, men Cluj-spillerne opplevde noe så bittert som å ta en råsterk seier på Old Trafford til ingen nytte. Galatasaray snudde sin kamp i Portugal og sikret med det andreplassen i gruppen, mens rumenerne må nøye seg med spill i Europaligaen etter nyttår.

– Vi fortjente ikke dette, sier Sir Alex Ferguson ifølge Manchester Evening News.

– Det var et utrolig mål som senket oss. Jeg har ingenting å klage på, vi sendte et ungt lag på banen som gjorde det til tider bra på en frossen bane. Vi gikk videre tidlig og etter det har har vi eksperimentert noe og gitt noen unggutter erfaring, fortsetter manageren.

Tom Cleverly forlot banen med skade og Ferguson kunne onsdag kveld ikke anslå hvor lenge midtbanespilleren blir ute. Han sa videre at turneringen starter for alvor i februar og nevnte Sjakhtar Donetsk, AC Milan og Porto som sterke lag United kunne møte.

PS! United startet med sju engelskmenn i denne kampen. At så mange flasket opp på balløya har startet for klubben i Mesterligaen har ikke skjedd siden 21. november 2000.

PS2! Kun utslåtte Dinamo Zagreb (6) har kommet under 0-1 flere ganger enn United (5) i Mesterligaen denne sesongen.