VINNERE: TV 2 programmene Skal vi danse, Farmen, Til toppen av Norge, Norske Talenter og The Amazing Race har alle skapt uforglemmelige øyeblikk.  (Foto: Montasje)
VINNERE: TV 2 programmene Skal vi danse, Farmen, Til toppen av Norge, Norske Talenter og The Amazing Race har alle skapt uforglemmelige øyeblikk. (Foto: Montasje)

Her er TV 2-vinnerne fra 2012

Se alle de uforglemmelige vinnerøyeblikkene her!

I løpet av 2013 har TV 2 skapt mange vinnere. I sofaen foran TV-skjermene, på bussen med mobiltelefon i hånda og propper i ørene og på hytta med iPaden i fanget har vi fulgt vanlige og mindre vanlige mennesker gjennom underholdnings- programmer som har skapt uforglemmelige øyeblikk.

Se vinnerøyeblikkene i videoen i toppen av saken

Ville forandre seg selv

Rolf Kristian startet på turen til mot toppen av Norge med dårlig selvtillit og en ønske om å forandre seg selv.

– Da vi var på Jomfruland var jeg helt «kake» bare da jeg sprang en liten kilometer, og nå har jeg besteget Norges høyeste fjell. Fy faen for en opplevelse jeg har hatt! sa han da seieren i Til toppen av Norge var et faktum.

Les også: Rolf Christian: – Pappa sa jeg kom til å ryke ut som en av de første

Vant mann, hytte og bil

Andre meldte seg ikke først og fremst på TV 2-konsepter for de store forandringene, men så har livet forandret seg betraktelig likevel. For bare noen uker siden vant 19 år gamle Ingvil Skare Thygesen en av TV 2s store publikumssuksesser i år, Farmen.

Ingvil flyttet tomhendt inn på Farmen, og kom ut med mann, hytte og bil.

– Det er ekstra kult. Jeg elsker ting som ikke er forutsigbart. Jeg blir jo satt i bås som 19 år lita jente, men så slår jeg hele gjengen. Det er helt sykt, sa hun til tv2.no på premierefesten.

Nå kan du melde deg på ny sesong av «Farmen»

Her vinner Ingvil Farmen:

684558

Se finalefesten fra Farmen her

Reiste verden rundt

Noen fikk se langt mer enn en gård i Nord-Aurdal da de ble med i et realityshow. I første sesong av The Amazing Race var vinnerne innom 13 byer på tre kontinenter

– Vi surfa inn seieren. Det var helt rått! Vi hørte jubelen der nede og bare gaulet ut selv. Det var helt fantastisk, sa Bodø-brødrene Truls og Morten Bjerk etter å ha dratt seieren i land.

Videokavalkade med to andre deltakere, Frank og Ivar:

619933

Se eksklusiv rapport fra NY Amazing Race-innspilling her

Glitter og glamour på lørdager

På lørdagskveldene har det vært glitter og glamour på TV 2 når Skal vi danse har rullet over skjermene, noe som har skapt høye seertall for kanalen. Vinneren av åttende sesong av Skal vi danse ble Hanne Sørvåg, og dommer Tor Fløysvik var imponert.

– Hvordan du reiste deg opp fra semifinalen til i dag representerer norske kvinner på sitt aller beste. Fabelaktig! sier han i Skal vi dansefinalen.

Les også: TV 2 valset over NRK på lørdagskvelden

Se Hanne og Egors vinnerdans her:

679924

På leting etter talenter

På fredager har TV 2 lette etter talenter. I konkurranse med visesangere, dansere, tryllekunstnere og skuespillere var det en operasanger som gikk helt til topps. 17 år gamle Stine Hole Ulla vant det norske folks hjerter og stakk av med seieren i Norske Talenter.

Se Stine opptre i Norske talenter-finalen:

683978.

Les også: Våknet til kyssebilder av seg selv i avisene

Norges største stemme

Et annet sangtalent ble Norgeskjent gjennom The Voice, der fire mentorer lette etter Norges største stemme. Mentor Magne Furuholmen valgte Martin Halla, og seerne stemte fram teamet til topps.

– Det er helt sprøtt! Jeg hadde ikke tenkt til å komme på audition engang, og nå står jeg her, sier Martin Halla etter å ha blitt tildelt prisen.

Se hele vinnerøyeblikket fra The Voice:

618581

Se flere klipp fra The Voice her

TV 2-våren

TV 2 har skapt mange vinnere i 2012, og kanalen planlegger å skape minst like mange vinnere i 2013.

– Med vårens programmer kan seerne virkelig glede seg til en rekke uforglemmelige øyeblikk på TV 2 gjennom en lang og god sesong. Vi føler vi har en humørfylt, god og blandet vårmeny, som både byr seerne på tidligere favoritter i ny drakt og på nye formater som vi tror vil sjarmere, engasjere og utfordre, sier programdirektør i TV 2, Pil Gundelach Brandstrup.

Slik blir TV 2-våren