Jose Mourinho (Foto: FELIX ORDONEZ/Reuters)
Jose Mourinho (Foto: FELIX ORDONEZ/Reuters)

Mourinho avviser ryktene om Real-exit

– Jeg har ingen planer om å forlate Santiago Bernabéu.

I går skrev den spanske sportsavisen Marca at Mourinhos forhold til klubbpresident Florentino Pérez har brutt sammen, og at de to ville avslutte samarbeidet etter sesongslutt.

Men på pressekonferansen foran dagens Champions League-møte med Ajax, gikk Mourinho ut og avviste ryktene om at han er ferdig som Real Madrid-boss 30. juni neste år.

Godt forhold til klubbpresidenten
– Dette er en ikke-sak. Snakk med kollegaen din om det. Det er han som har skrevet saken. Jeg sier ikke et ord, svarte portugiseren på spørsmål om det stemmer at han er ferdig som Real Madrid-sjef til sommeren.

Jose Mourinho er ferdig i Real Madrid ifølge avisen Marca. (Foto: Scanpix/Marca (Faksimile))
Jose Mourinho er ferdig i Real Madrid ifølge avisen Marca. (Foto: Scanpix/Marca (Faksimile))

– Mitt forhold til Pérez er godt, la han til, ifølge BBC.

Franske Le Parisien koblet i går Mourinho til managerjobben i Paris Saint Germain, men 49-åringen benyttet pressekonferansen foran Ajax-matchen til å bagatalisere spekulasjonene.

– Det eneste jeg tenker om PSG, er at vi kanskje møter dem i Champions League. En av mine assistenter skal se kampen deres mot Porto.

Lørdag kveld pådro Mourinho seg stor medieoppmerksomhet da han troppet opp på Santiago Bernabéu-gresset 40 minutter før byderbyet mot Atlético Madrid for å motta pipekonsert fra Real Madrid-fansen. Hjemmefansen svarte imidlertid med å applaudere 49-åringen.

– Jeg gjorde det fordi jeg foretrekker at fansen protesterer mot meg før kampen starter, og ikke mens den pågår, forklarte han.

Roser Sir Alex Ferguson
Journalistene på pressekonferansen benyttet også anledningen til å konfrontere Mourinho med Sir Alex Fergusons påstand om at portugiseren vil være egnet til å etterfølge ham som Manchester United-boss.

– Han (Ferguson) er ikke nær slutten ennå. Om ti år kan vi diskutere etterfølgeren hans. Han blir bedre og bedre. Han blir sterkere for hver dag. Hvorfor skulle han legge opp? spurte Mourinho retorisk.

Du kan følge Real Madrids hjemmemøte med Ajax minutt for minutt i vårt livetekst-senter fra klokken 20.45 i kveld.