wenger (Foto: Adam Davy)
wenger (Foto: Adam Davy)

Sjekk tirsdagens fotballrykter: Desperat Wenger med fem stjernespillere på ønskelisten

Mens forvirringen rundt Robert Lewandowski fortsetter. Få med deg ryktebørsen her!

Her er dagens tips fra ekspertene! sportogspill.no

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten vil fortsette å levere fotballrykter selv om overgangsvinduet nå er stengt.

Klubber kan fortsatt signere Bosman-spillere, og i tillegg er det ikke lenge til det internasjonale overgangsvinduet åpner igjen 1. januar.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Tips oss om fotballrykter her!

Les også: – Full Carroll ga The Sun-fotograf blåveis

Premier League:

Arsenal sliter med å score mål, og nå skal manager Arsene Wenger ha bestemt seg for at han vil hente Schalke-spiss Klaas-Jan Huntelaar. 29-åringen kan ifølge Daily Mail være tilgjengelig for så lite som 55 millioner kroner.

Den samme kilden oppgir at Wenger også vil hente Thierry Henry, Wilfried Zaha og Jose Manuel Reina i sin desperate jakt for å redde sesongen.

Newcastles Demba Ba (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)
Newcastles Demba Ba (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)

Demba Ba scoret to nye mål mandag kveld, men fremtiden i Newcastle ser stadig mer tvilsom ut. Kontraktssamtalene har stoppet opp, ifølge Metro.

De to siste ryktene kan også kombineres, for ifølge ClubCall er også Demba Ba på Wengers ønskeliste. Utkjøpsklausulen på 68 millioner kroner skremmer neppe noen etter Bas gode form.

Les også: Benitez: – Vi kan kjempe om pokaler

Liverpool er interessert i Chelseas Daniel Sturridge, men Daily Mirror hevder at 23-åringen krever en ukelønn på 725.000 kroner for å bytte klubb.

Manchester United har utelatt Nani fra sin kalender for 2013, og dermed gitt mer ved til bålet rundt ryktene om en overgang for portugiseren neste sesong. Daily Mirror har saken.

Som vi lovet i gårsdagens ryktespalte fortsetter Wesley Sneijder-såpeoperaen. Irish Times melder at begge de store Manchester-klubbene vurderer å gjøre et forsøk på å hente den 29 år gamle nederlenderen.

Robert
  Lewandowski har hatt stor suksess i Dortmund. Nå er det EM på hjemmebane
  i Polen som gjelder. Polakkene begynner den siste finpussen med kamp
  mot Latvia i Klagenfurt i kveld. (Foto: INA FASSBENDER/Reuters)
Robert Lewandowski har hatt stor suksess i Dortmund. Nå er det EM på hjemmebane i Polen som gjelder. Polakkene begynner den siste finpussen med kamp mot Latvia i Klagenfurt i kveld. (Foto: INA FASSBENDER/Reuters)

Ryktene om Robert Lewandowski til Manchester United tiltar stadig i styrke, men Borussia Dortmund-manager Jürgen Klopp hevder han ikke er bekymret for å miste 24-åringen, skriver Daily Mail.

Les også: Lundekvam slakter kontroversiell dommeravgjørelse: – Godt forsvarsspill av Figueroa

Øvrig:

Juventus jakter det østerrikske stjerneskuddet Marcel Sabitzer. 18-åringen vil kun koste i regionen 9-10 millioner kroner, og Manchester United skal også være interessert i Admira Wacker-spissen skriver talkSPORT.

ForzaItalianFootball skriver at Chievo ønsker å signere Fiorentina-spiss Haris Seferovic når overgangsvinduet åpner i januar.

Les også: Atlético-assistenten til Mourinho: – Jeg kommer til å rive hodet av deg!

Samme kilde skriver at Palermo vil forsterke forsvaret med Cesare Bovo. Genoa-spilleren har under to forskjellige perioder tidligere spilt for den sicilianske klubben.

Anzji Makhatsjkala ønsker å hente Kolo Toure fra Manchester City. Toure har ikke lenger fast plass for de regjerende mestrene og i januar vil han med all sannsynlighet være borte for Afrika-mesterskapet. Daily Mail melder at Nemanja Vidic (Manchester United) og Toby Alderweireld (Ajax) er på den russiske storklubbens ønskeliste.