Andy Carroll (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
Andy Carroll (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

– Full Carroll ga The Sun-fotograf blåveis

Fotballstjernen anklages for å ha angrepet en fotograf etter en fuktig kveld med lagkameratene i West Ham.

The Sun-fotograf Paddy Cummins skal ha blitt angrepet av Andy Carroll på utsiden av en nattklubb i Dublin.

Avisen skriver at den engelske landslagsspissen var tydelig beruset etter en kveld ute med sine lagkamerater i West Ham og at han gikk berserk da Cummins prøvde å ta et bilde av Carroll.

23-åringen, som ikke kan spille fotball på grunn av en kneskade startet kvelden med en spenne for å støtte opp kneet. Det var først da fotografen prøvde å ta bilde av spilleren seinere på kvelden uten spennen rundt foten at det skal ha klikket for ham.

– Vilt dyr
Carroll skal ha stukket fingrene sine inn i øyet på den 33 år gamle fotografen, mens han prøvde å få tak i kameraet.

Det påstås også at fotballstjernen forsøkte å bite offeret, etter å ha fått ham i bakken. Angrepet skal ha skjedd i halv seks tiden om morgenen.

– Han var som et vilt dyr. Det var fryktelig vondt i øynene mine etter at han gravde fingrene sine inn i øynene mine. Smerten var utrolig, sier Cummins til avisen.

– Jeg provoserte det ikke frem. Jeg gjorde bare jobben min.

23-åringen som er på utlån fra Liverpool benekter å ha angrepet fotografen, som tilfeldigvis er Liverpool-supporter. Den eneste kommentaren Carroll kom med var at det var en «god kveld».

Les også: Benitez: – Vi kan kjempe om pokaler

Klubben støtter spissen
Dublin-turen var en sosial happening for West Ham-spillerne, og kjente navn som Carlton Cole, Kevin Nolan og Jussi Jääskelainen var blant annet også med på turen som var godkjent av West Ham-ledelsen.

Klubben stiller seg bak stjernespissen og sier ifølge The Sun at fotografen var holdt tilbake av sikkerhetspersonell, men at han aldri kom i kontakt med spilleren.

– Andy godtok at fotografen tok noen bilder av ham, men han fortsatte også etter at han på en høflig måte fikk beskjed om at nok var nok, sier en West Ham-talsperson til the Mirror.

West Ham hevder også at øyenvitner kan bekrefte at kraftspissen aldri kom i kontakt med fotografen.

Politiet i Dublin har hatt kontakt med Andy Carroll for å spørre han ut om hendelsen, men ingen er blitt arrestert i saken.