Raúl García Germán «El Mono» Burgos José Mourinho (Foto: Andres Kudacki, © AK HY**TOK**)
Raúl García Germán «El Mono» Burgos José Mourinho (Foto: Andres Kudacki, © AK HY**TOK**)

Atlético-assistenten til Mourinho: – Jeg kommer til å rive hodet av deg!

Germán Burgos egget til kamp under lørdagens Madrid-derby.

Atlético Madrids assistentmanager Germán «El Mono» Burgos ble rasende på José Mourinho under lørdagens Madrid-derby. Kallenavnet «El Mono» betyr for øvrig «apekatten».

Marca skriver at Burgos reagerte med sinne da Mourinho gjorde noen gester i retning argentineren. Han gikk noen skritt i retning Real-benken og kom med en klar melding til portugiseren:

– Jeg er ikke Tito! Jeg kommer til å rive hodet av deg!

Kranglet med Tito Vilanova
Titoen det refereres til er nåværende Barcelona-trener Tito Vilanova. Da han var Pep Guardiolas assistent havnet han i klammeri med Mourinho, og portugiseren stakk fingeren i øyet på Barca-assistenten.

– Jeg har ikke noe å si om Pipo Vilanova eller hva det er den fyren heter. At jeg har puttet fingeren min i øyet til Tito Vilanova? Jeg kjenner ingen Pito Vilanova, skal Mourinho ha sagt etter kampen.

– Burgos? Hvem er det?
Lørdag klagde Mourinho på at det var to personer som sto i Atléticos tekniske område, og det var da «El Mono» reagerte med sinne mot Real Madrid-treneren. Men da Mourinho ble spurt om episoden mandag dro han en velkjent taktikk.

– El Mono Burgos? Hvem er det? spurte portugiseren, men la til:

– På tross av vår rivalisering har jeg ikke problemer med noen i Atlético. Jeg tilbrakte til og med litt tid med (trener Diego) Simeone i tunnelen før kampen, sier Mourinho. Ifølge Marca skal han også ha bedt Real Madrid-fansen om å slutte å fornærme Simeone tre minutter ut i kampen.