Smash
Smash

Her smasher balljenten tennisstjernen i senk

Andy Roddick tok et litt annerledes farvel med tennissporten.

Se balljentene ta kontroll i videovinduet over!

Amerikanske Andy Roddick (30) satte punktum for en innholdsrik tenniskarrière da han tapte finalen i Miami Tennis Cup-turneringen i Florida denne helgen.

Den tidligere verdenseneren trives tradisjonelt svært godt i nettopp Miami, hvor han tok to av karrièrens seks ATP-triumfer. Godt humør var det også nok av da Roddick og finalemotstander Nicolas Almagro bestemte seg for å ta søndagens finale litt mindre seriøst enn vanlig.

I starten av andre sett bestemte plutselig spanjolen Almagro seg for å la en av balljentene overta racketten. Roddick ville ikke være stort dårligere, og ga også han fra seg styringen.

Med motstander Almagro på sidelinjen, så 30-åringen imidlertid sitt snitt til litt lett match – og tok grep. Mot balljenten endte imidlertid en av karrièrens siste ballvekslinger på uventet vis da den langt mindre meritterte motstanderen vartet opp med en frekk cross-court forehand.

Uten at Roddick tok særlig tungt på det på pressekonferansen etter kampen.

– Jeg hadde det bare moro. Jeg nøt det. Det var fint for meg å komme tilbake og få spilt litt konkurransetennis igjen, sier Roddick – som egentlig la opp etter US Open tidligere i år.

Almagro vant for øvrig den høyst useriøse finalen 6–4, 7–5.