Jose Mourinho er ferdig i Real Madrid ifølge avisen Marca. (Foto: Scanpix/Marca (Faksimile))
Jose Mourinho er ferdig i Real Madrid ifølge avisen Marca. (Foto: Scanpix/Marca (Faksimile))

Marca: – Mourinho ferdig i Real Madrid

Portugiseren skal være ferdig etter sesongen. Samtidig sier Alex Ferguson at Mourinho kan være rett mann til å erstatte ham i Manchester United.

Den spanske avisen Marca melder at Jose Mourinho er ferdig i Real Madrid etter sesongen.

Marca er kjent for å være den av avisene i Spania som er nærmest Real Madrid og kjenner det interne livet i klubben godt.

De melder nå at forholdet mellom portugiseren og Real Madrids mektige president Florentino Perez har passert frysepunktet og er ødelagt.

De to skal likevel være enige om en ting: at Mourinhos tid i Real Madrid er forbi, og at de vil avslutte samarbeidet den 30.juni.

Les også: – Nå kan Grant overta Chelsea

Mourinho trenger likevel ikke å frykte langvarig arbeidsledighet. 49-åringen er en ettertraktet manager, med muligheter i de fleste store ligaer.

Den franske storavisen Le Parisien melder i dag at Mourinho allerede har vært i hemmelige møter med styrtrike Paris Saint Germain, som ikke er tilfreds med prestasjonene under nåværende manager Carlo Ancelotti.

Samtidig har Alex Ferguson lagt inn en jobbsøknad for Mourinho i hans klubb Manchester United, og sagt at han kan være rett mann til å ta over for han.

– Jeg skal ikke forutse hva som kommer til å skje i denne klubben. Jeg vil ikke holde ut for evig, men Jose kan være manager overalt, det er det ingen tvil om, sier Ferguson ifølge SkySports.

Les også: Sjekk mandagens fotballrykter: – Denne mannen skal styrke Manchester Uniteds midtbane

I løpet av Mourinhos ti år som manager har han vunnet 20 titler, fordelt på tiden i Porto (6), Chelsea (6), Inter (5) og Real Madrid (3).

– Hans trofésamling er utrolig. Han er 20 år yngre enn meg, og om han holder formen ved like vil han vinne 42 trofé til. Det er fantastisk, er det ikke? spør Ferguson retorisk.