Lindsey Vonn gjorde rent bord i Lake Louise

Lindsey Vonn gjorde rent bord i Lake Louise da hun søndag vant super-G-renner og tok sin tredje seier på like mange dager.

Nå står hun med 56 verdenscupseirer totalt, og det er bare seks bak østerrikske Annemarie Moser-Pröll, som er den mestvinnende kvinnelige verdenscupalpinisten. Hun stoppet på 62 seirer.

Vonn sikret seg de to utforseirene i Canada fredag og lørdag, og søndag viste hun nok en gang at hun er alpinsportens fartsdronning nummer en. Hun kjørte inn til 1.22,82 og sikret en ny klar seier i favorittbakken.

Søndagens seier var hennes 14. i Lake Louise, og hun har vunnet sine sju siste renn på det canadiske skisportstedet.

Lagvenninnen Julia Mancuso, som også er kjæresten til Aksel Lund Svindal, sikret annenplassen, men hun var 43 hundredeler bak suverene Vonn. Tredjeplassen gikk til østerrikske Anna Fenninger, som ble slått av Mancuso med to hundredeler.

Lotte Smiseth Sejersted har ikke hatt klaff i utforrennene i Lake Louise, men søndagens super-G ble en opptur for henne. Hun ble riktignok slått av den amerikanske vinneren med 2,52 sekunder, men hun endte på 26.-plass og sikret seg sine aller første verdenscuppoeng i fartsøvelsene i årets sesong. (©NTB)