Gode tider for Tettey

Alexander Tettey nyter gode dager i Norwich-drakten. Etter søndagens 2-1-seier hjemme mot Sunderland har «kanarifuglene» spilt åtte strake seriekamper uten tap.

For to måneder siden virket det utenkelig at Norwich skulle få en så god rekke med fire seirer og fire uavgjorte. Men manager Chris Hughton har siden starten av oktober virkelig strammet opp forsvarsspillet. Der Norwich hadde sluppet inn 17 mål etter sju kamper, står klubben med kun fire baklengsmål på de åtte siste.

Mot Sunderland fikk hjemmelaget en perfekt start. Etter åtte minutter tuppet Sébastien Bassong inn 1-0 i en duell med keeper Simon Mignolet.

Norwich var det førende laget mot et kreativitetsløst bortelag. Anthony Pilkington doblet ledelsen i det 37. minutt. Engelskmannen utnyttet bakrommet og satte ballen kontrollert i mål.

Sunderland skaffet seg et håp med Craig Gardners redusering rett før pause. Gjestene hevet seg i annen omgang, men Norwich-forsvaret ryddet unna det som kom.

Tettey spilte hele kampen på midtbanen for Norwich. Nordmannen har etter hvert blitt en fast brikke i førsteelleveren til Hughton. (©NTB)