Haslum kastet bort ellevemålsledelse

Og røk dermed ut av EHF-cupen i håndball.

haslum
haslum

Haslum hadde med seg elleve måls ledelse til returkampen mot Besiktas i EHF-cupen håndball, men det var ikke nok.

Tyrkerne vant med tolv mål søndag og gikk videre.

Bærumslaget kjørte over Besiktas i hjemmekampen og vant 31-20. Da virket det som laget skulle kunne spasere til gruppespillet, men dagen etter at Elverum fulgte opp sin timålsseier hjemme med timålsseier over Sloga i Bosnia, kom Haslum til kort i en heksegryte.

Besiktas scoret to ganger for hver Haslum-scoring i første omgang og ledet 18-9 til pause. Haslum tok litt innpå i annen omgang og så ut til å ha kontroll på sammenlagtseieren, men mot slutten raknet det helt.

Besiktas scoret fire ganger på rad og kom opp i 37-25. Det var ett mål for mye til at Haslum skulle gå videre.

Haslum hadde ikke hjelp fra dommerne. Laget fikk åtte utvisninger, mens Besiktas ikke fikk noen. Hjemmelaget fikk også sju straffekast mot Haslums ene.

– Vi bommet i en del avgjørende situasjoner på slutten av kampen, så vi har oss selv å skylde, sa trener Tom-Eirik Skarpsno til handball.no. (©NTB)