Etterlengtet seier for Solbakken

Ståle Solbakken kunne endelig juble da hans Wolverhampton banket Bristol City 4-1 i engelsk mesterskapsserie lørdag. Seieren var klubbens første på ti seriekamper.

Solbakken har vært under press den siste tiden. I midtuken ble nordmannens bil dynket i maling av sinte Wolverhampton-supportere. Tre dager senere ledet han Midlands-klubben til storseier på bortebane.

Sylvan Ebanks-Blake ga gjestene ledelsen etter 20 minutter. Engelskmannen rettet dermed opp feilen fra tidligere i kampen da han alene med keeper satte ballen utenfor mål.

Kun fem minutter senere doblet Kevin Doyle til 2-0. Den irske angrepsspilleren satte ballen i mål etter en god pasning fra tidligere LSK-spiller Björn Bergmann Sigurdarsson. Samme mann sto også for Wolverhamptons tredje fulltreffer i det 40. minutt.

Rett før pause la Sigurdarsson på til 4-0. Islendingen fikk ballen fra Ebanks-Blake og gjorde sitt tredje seriemål for sesongen. Neil Danns scoret et trøstemål for vertene i sluttminuttene.

Wolverhampton sto med tre strake tap før lørdagens oppgjør. Solbakkens lag hadde også bare tatt tre poeng på ni forsøk. Etter seieren i Bristol står Wolves med 25 poeng etter 29 seriekamper. Bristol City er under nedrykksstreken og er tredje sist på tabellen. (©NTB)