Zlatan Ibrahimovic (Foto: KENZO TRIBOUILLARD/Afp)
Zlatan Ibrahimovic (Foto: KENZO TRIBOUILLARD/Afp)

Sjekk fredagens fotballrykter: – Roberto Mancini vil gjenforenes med Zlatan i Manchester City

Og Roma planlegger sjokkbud på Newcastle-back. Les fredagens fotballrykter her!

Her er dagens tips fra ekspertene! sportogspill.no

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten vil fortsette å levere fotballrykter selv om overgangsvinduet nå er stengt. Klubber kan fortsatt signere Bosman-spillere, og lånevinduet til klubber i lavere divisjoner er fortsatt åpent.

I tillegg er det ikke lenge til det internasjonale overgangsvinduet åpner igjen 1. januar.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Tips oss om fotballrykter her!

Premier League:

Denne fredagen åpner med et saftig rykte fra Frankrike. PSGs svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic (31) har brukt høsten på å rive Ligue Un-forsvar i fillebiter siden overgangen fra Milan i sommer. Det har ikke gått ubemerket hen hos svenskens tidligere sjef i Inter, Roberto Mancini, som ifølge Aftonbladet vil hente ham til Manchester City. City-bossen skal være mektig imponert over Zlatans vinnerinstinkt, og Mancini ønsker å kjøpe spissen for å bedre sitt lags resultater i Champions League. I tiden fremover vil italieneren sondere terrenget rundt Zlatan, for å finne ut om han kan være interessert i en overgang til England.

Fernando Torres (28) har ifølge Daily Mirror har fått én måned på seg til å bevise at han fortsatt duger. Dersom spanjolen ikke finner tilbake til storformen, står Chelsea klare til å hente Metalist Kharkivs brasilianske spiss Taison. 24-åringen introduserte seg for det norske fotballpublikumet da han på reneste Marco Van Basten-vis klistret ballen i krysset på volley fra skrått hold mot Rosenborg i Europaligaen tidligere i høst.

Taison feirer scoring (Foto: GLEB GARANICH/Reuters)
Taison feirer scoring (Foto: GLEB GARANICH/Reuters)

West Ham har rettet søkelyset mot Nederland, Amsterdam og Ajax i jakten på forsterkninger, skal vi tro Daily Mail. Avisen skriver nemlig at Ajax' kantspiller Miralem Sulejmani (23) står på ønskelisten til Hammers-manager Sam Allardyce. Serberen har ikke maktet å spille seg inn i hjertene til Ajax-fansen siden overgangen fra Heerenveen i 2008, men både Valencia og Bayer Leverkusen akter å gi West Ham konkurranse om 23-åringen, som har blitt henvist til reservelaget i Ajax.

Over til et rykte av det svært så overraskende laget. Roma snuser nemlig på Newcastle-backen Danny Simpson (25), ifølge Talksport. Serie A-klubbens speidere har fulgt Simpson i høst, og nå planlegger Roma-manager Zdenek Zeman å lokke engelskmannen til den italienske hovedstaden når overgangsvinduet åpner i januar.

 Zdenek
  Zeman (Foto: Claudio Bernardi/Ap)
Zdenek Zeman (Foto: Claudio Bernardi/Ap)

Brasil flyter over av lovende, unge angrepsspillere. En av dem er Atlético Mineiros Bernard (20), som den siste tiden har tiltrukket seg interesse fra Chelsea. Nå går imidlertid 20-åringens agent ut og benekter spekulasjonene om at London-klubben har innledet samtaler med stjerneskuddet. Det skriver den brasilianske avisen Globo Esporte.

Raheem Sterling (17) har slått igjennom med et brak denne sesongen. Liverpool-vingen fyller 18 år i desember og er i samtaler med Liverpool om en ny og forbedret kontrakt. Men Chelsea og Manchester City lurer i kulissene, og nå oppfordrer Anfield-klubbens manager Brendan Rodgers kantkometen til å skrive under på en ny avtale med klubben. – Det er viktig for klubben å fornye avtalene med våre unge talenter, men det er enda viktigere for Raheem, sier nordiren, ifølge The Guardian.

Raheem_Sterling_1007073p
  (Foto: PAUL ELLIS, © pe/mb)
Raheem_Sterling_1007073p (Foto: PAUL ELLIS, © pe/mb)

Arsenal har lenge vært koblet til Crystal Palace-kometen Wilfried Zaha (20). Nå har Gunners-manager Arsène Wenger kastet seg rundt og innledet forhandlinger med Palace, ifølge Goal.com. Nettstedet skriver at Arsenal håper å sikre seg den unge angriperen for £12 millioner i januar – til tross for at Crystal Palace helst vil beholde ham ut sesongen.

Arsène Wenger ruger på planer om å forsterke Arsenal-stallen ytterligere. Franskmannen vurderer ifølge Daily Telgraph å låne landsmann Thierry Henry (35) fra MLS-klubben New York Red Bulls for andre vinter på rad, men Wenger har flere spillere enn klubblegenden Henry og Palace-kometen Zaha i kikkerten. Schalkes målmaskin Klaas-Jan Huntelaar (29) står også på blokka til Wenger. Nederlenderens kontrakt løper ut til sommeren, og Bundesliga-klubben skal være villige til å slippe storscoreren for £6 millioner i januar.

Endelig er Harry Redknapp tilbake i ryktespaltene – og 'Appy 'Arry sløser ikke med tiden. For Queens Park Rangers står fortsatt uten seier i Premier League, og nå vil den overgangsryktevennlige manageren forsterke laget. Ifølge Daily Mail har han blinket seg ut Marseille-spissen Loïc Rémy (25), som skal være tilgjengelig for omkring £10 millioner. Det er bare ett problem: Franskmannen har ingen intensjoner om å skrive under for en klubb som ikke spiller Champions League-fotball.

André Villas-Boas
  ønsker å hente Loic Rémy til White Hart Lane. (Foto: JACQUES DEMARTHON/Afp)
André Villas-Boas ønsker å hente Loic Rémy til White Hart Lane. (Foto: JACQUES DEMARTHON/Afp)

Joleon Lescott (30) har ikke startet for Manchester City siden 1-3-tapet for Ajax i slutten av oktober, og midtstopperen har ikke engang vært på banen siden 27. oktober. Men Lescott har likevel ingen planer om å forlate klubben i januar, og Roberto Mancini ønsker heller ikke å selge 30-åringen. Dermed er den engelske landslagsspilleren uaktuell for et klubbskifte i januar, skriver The Guardian.