Jørgen Horn (Foto: Ness, Jan Kåre/NTB scanpix)
Jørgen Horn (Foto: Ness, Jan Kåre/NTB scanpix)

Larsen Kwarasey vil lokke kamerat til Strømsgodset

Godset-keeperen reiser på ferie til USA sammen med Fredrikstad-midtstopper Jørgen Horn.

Midtstopperen Jørgen Horn er ferdig i Fredrikstad og kan gå gratis ved årsskiftet. Strømsgodset-keeper Adam Larsen Kwarasey håper å overbevise Horn om å bytte ut plankebyen med elvebyen når de to reiser sammen på ferie.

Horn er ønsket av både Lillestrøm og gamleklubben Vålerenga, men Strømsgodset skal ifølge Drammens Tidende allerede ha tilbudt 25-åringen en kontrakt.

– Godset er høyinteressant og spennende, uten at jeg her og nå skal si at det er der jeg kommer til å spille neste år, sier han til avisen.

Les også: Bakke får ny rolle i Sogndal

Stopperen var lagkamerat med Godset-keeper Adam Larsen Kwarasey på juniorlaget til Vålerenga. Duoen er fortsatt gode venner og reiser sammen til USA i ferien. Den vil burvokteren bruke til å overbevise Horn om at Strømsgodset er rett klubb for kameraten.

– Jeg drar på ferie med Adam til statene. Det blir nok litt snakk der også, sier han til DT.

25-åringen har gitt agent Tore Pedersen ansvaret med å sortere tilbudene, før de etter ferien skal sette seg ned og vurdere hvilken klubb som egner seg best for midtstopperen.

Jørgen Horn ble utnevnt til kaptein i Fredrikstad etter at klubben solgte Tarik Elyounoussi til Rosenborg i sommer, men han maktet ikke å redde østfoldingene fra nedrykk.