RodgersWhiteHartLane
RodgersWhiteHartLane
Brendan Rodgers (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
Brendan Rodgers (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

Brendan Rodgers: – Det var nesten overfall

Liverpool-manager Brendan Rodgers mener Liverpool skulle hatt to straffer mot Tottenham, og synes spillerne hans var enestående.

Se pressekonferansen med Liverpool-manageren i videovinduet øverst!

White Hart Lane (TV 2 Sporten): Til tross for mye ballinnehav og store sjanser måtte Liverpool dra tomhendte hjem til Merseyside etter onsdagens oppgjør mot Tottenham. Det var en frustrert Brendan Rodgers som møtte pressen etter kampen – han følte nemlig at laget hans burde hatt to straffespark.

- Jeg synes vi skulle hatt to straffer. Det er utrolig, vi har ikke fått et eneste straffespark så langt denne sesongen. Statistikken vil vise at vi har vært i straffefeltet minst like mye som alle andre. Vi vet at vi må bli mer kliniske og vi vet at vi må avslutte bedre, men å komme til dette punktet av sesongen uten å ha fått et staffe, det er godt gjort, sa Rodgers.

Les også: Bale med utrolig frispark og bisart selvmål da Spurs vant

Brendan Rodgers mot Tottenham (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
Brendan Rodgers mot Tottenham (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

- Utrolig
Spesielt var Rodgers opprørt over at hans kaptein Steven Gerrard ikke fikk straffe i det 35. minutt, da han ble spilt gjennom av Luis Suarez og Moussa Dembele ryddet opp for Tottenham.

- Jeg vet ikke hva spillerne må gjøre. Den med Steven Gerrard, det var nesten overfall. Hvordan det ikke er straffe, det er helt utrolig. Og så ser du den andre, Luis Suarez vender og Gallas stikker ut foten og feller han. Det er utrolig. Og så på frisparket de scorer fra er Dempsey lur, han kjenner en arm på ryggen og legger seg. Så du kan si at ingenting går vår vei denne sesongen når det gjelder avgjørelser, sa en oppgitt Rodgers.

Er du enig med Liverpool-sjefen? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under!

- Spillerne var enestående
Som så ofte før denne sesongen hadde Liverpool langt mer ballbesittelse enn sine motstandere, og traff på langt flere pasninger. Rodgers følte prestasjonen spillerne leverte var prisverdig, selv om resultatet uteble.

- Jeg synes spillerne var helt enestående, og vi er veldig skuffet over at vi ikke fikk hvertfall ett poeng fra kampen. Faktisk ville vi vært skuffet om vi bare fikk et poeng, etter å ha spilt så bra, så å ikke få noen er veldig skuffende, sa han.

Artikkelen fortsetter under bildet!

Rodgers, Downing og Villas-Boas. (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
Rodgers, Downing og Villas-Boas. (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

Tapet betyr at Liverpool nå ligger på 12. plass, med bare fire poeng ned til nedrykksstreken. De røde fra Anfield har kun vunnet en av sine siste seks kamper i Premier League. Rodgers er likevel ikke bekymret.

- Jeg tenker ikke på det, for å være ærlig. Jeg ser oppover, for det er der jeg tror vi kommer til å ende opp. Jeg er ikke veldig bekymret, nei, sa Liverpool-sjefen.

Villas-Boas ser til fremtiden
Tottenham-manager Andre Villas-Boas var forståelig nok langt mer fornøyd med resultatet, og påpekte at det var en ekstra viktig seier siden flere av de andre topplagene avga poeng.

- Det var et viktig resultat med tanke på at dette var en midtukekamp der de fleste lagene rundt oss tapte poeng og mens vi tok poeng. Det setter oss i en god posisjon, dersom vi klarer å opprettholde momentumet mot Fulham og mot Everton og Swansea – som er de neste tre kampene, sa Villas-Boas.

Se pressekonferansen til Tottenham-sjef Villas-Boas her:

682358

Om staffene Rodgers mente Liverpool skulle hatt hadde Villas-Boas lite å melde, men han påpekte at dommer Phil Dowd er en mann som ikke er redd for å gi straffespark.

- Om straffene er jeg ikke sikker. Men Phil Dowd er en av dommerne som gir flest straffespark i Premier Leauge, dette er en statistikk jeg er klar over, så om han ikke dømmer straffe så er han en mann som har erfaring og som vet hvordan han skal bedømme situasjoner. Jeg har ikke sett de om igjen, for å være ærlig.

Før kampen mellom Tottenham og Liverpool hadde Dowd gitt fem straffespark på sju kamper, noe som betyr at han med klar margin har dømt flest straffer per kamp av alle Premier League-dommerne.

Hva synes du om det Rodgers sier? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under!