Svindal dro rett fra bakken til videoseanse

Aksel Lund Svindal var absolutt ikke fornøyd med den andre treningsomgangen i Beaver Creek onsdag. Han dro rett fra bakken for å studere løpet sitt på video.

– Jeg synes jeg kjørte ganske bra i denne omgangen også, men likte ikke å være så langt bak som 1,78 sekund. Det var ikke bra nok. Derfor må jeg komme meg tilbake til hotellet og studere videoopptaket, sa Aksel Lund Svindal til NTB etter onsdagens kjøring i Beaver Creek. Han kjørte inn til 17.-plass.

Han innledet treningskjøringen i Bird's of Prey tirsdag med en godkjent femteplass, men klarte ikke å følge opp onsdag. Da ble han ikke engang beste nordmann, for Kjetil Jansrud snek seg to hundredeler foran ham i mål. Det ga delt 15.-plass.

– Jeg merket at det ikke gikk like bra hele veien. Denne treningsomgangen var ikke 100 prosent klaff, men jeg må studere videoopptaket for å finne ut hva som ikke klaffet, sa Svindal.

Han innledet Nord-Amerika-turneen med to suverene seirer i Lake Louise i Canada sist helg. Der var det 100 prosent klaff. Ikke bare vant han begge rennene, men han tok også ledelsen i den totale verdenscupen. Det likte han godt.

– Det blir en tøff kamp i verdenscupen også i vinter, men jeg liker å høre at navnet mitt blir nevnt blant favorittene, sa han. Svindal la til at Marcel Hirscher, fjorårsvinneren, nok blir en hard konkurrent i verdenscupen også denne sesongen. (©NTB)