WESLEY SNEIJDER: Er en ettertraktet spiller. AC Milan og Manchester United er i hovedsak klubbene som kjemper om spilleren. (Foto: OLIVIER MORIN, © sb)
WESLEY SNEIJDER: Er en ettertraktet spiller. AC Milan og Manchester United er i hovedsak klubbene som kjemper om spilleren. (Foto: OLIVIER MORIN, © sb)

Sjekk tirsdagens fotballrykter: – AC Milan ønsker å stjele denne midtbanejuvelen foran nesen på Ferguson

...og Luis Suarez er sterkt ønsket av to pengesterke Premier League-lag Les tirsdagens ryktebørs her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk I altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter - 24 timer i døgnet

TV 2 Sporten vil fortsette å levere fotballrykter selv om overgangsvinduet nå er stengt. Klubber kan fortsatt signere Bosman-spillere, og lånevinduet til klubber i lavere divisjoner er fortsatt åpent.

LES OGSÅ: Her er Europas mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

I tillegg er det ikke lenge til det internasjonale overgangsvinduet åpner igjen 1. januar.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Les også: TV 2 Sporten vurderer Premier League-lagene

Tips oss om fotballrykter her!

Premier League:

Vi begynner dagens ryktebørs med Aston Villa-spissen Darren Bent. 28-åringen har ikke fått etablert seg på laget til Paul Lambert denne sesongen - mye grunnet Christian Benteke. Belgieren har spilt bra for de purpurrøde. God til å holde på ballen, bra meg hodet og teknikk er noen av kvalitetene unggutten har - derfor er Bent nå på vei til Liverpool på lån, skriver Metro.

Les også: Barcelona stilte med elleve fra «La Masia» samtidig: – Det var drømmen til van Gaal

Darren_Bent_901552i (Foto: Anthony Devlin)
Darren_Bent_901552i (Foto: Anthony Devlin)

Over til Manchester United. Det har lenge versert rykter om at Sir Alex Ferguson ønsker seg en ny venstreback. Ashley Cole er en av spillerne som oftest har blitt koblet til skotten, men Uniteds ubestridte leder har innsett at engelskmannen enten drar til Paris Saint-Germain eller blir i Chelsea, melder Daily Mail. Dermed peiler Ferguson seg inn på Everton-back Leighton Baines ifølge samme avis.

En av spillerne som det ofte blir snakket om er nederlenderen Wesley Sneijder. Midtbanespilleren er ettertraktet i Fotball-Europa, og Manchester United har lenge vært linket til 28-åringen - men nå ønsker AC Milan å stjele spilleren foran nesen på Ferguson, skriver talkSPORT.

Les også: Chelsea Supporters' Group UK: – Vi vil bue på Benitez resten av sesongen

Leighton_Baines_746722p
  (Foto: PAUL ELLIS, © pe/alj)
Leighton_Baines_746722p (Foto: PAUL ELLIS, © pe/alj)

Over til Manchester City og Chelsea - klubbene som ofte krangler om underskriften til de samme spillerne. Denne gangen er det 24 år gamle Willian Borges da Silva som er i søkelyset til begge storlagene, melder The Mirror. Sjakhtar Donetsk betalte 15 millioner pund da de kjøpte spissen, men vil nok få betydelig mer enn det hvis han går til en av de nevnte engelske klubbene.

Den tidligere Manchester City-spilleren Robinho er en ettertraktet ballkunstner. Flere brasilianske klubber skal være interessert i å hente ham. Blant dem er Gremio, Atletico Mineiro og Sao Paulo som alle ønsker seg signeringen til 28-åringen. Dermed er brasilianeren usikker på hvor han spiller neste år, skriver Sky Sports.

Luis_Suarez_1011227i
  (Foto: PHIL NOBLE, © PN/gk)
Luis_Suarez_1011227i (Foto: PHIL NOBLE, © PN/gk)

Luis Suarez er mannen som må gjøre det for Liverpool denne sesongen. Hvis ikke Chelsea klarer å rappe til seg spilleren fra Uruguay i januar selvfølgelig. Daily Express hevder nemlig at London-klubben er i ferd med å legge inn et bud på 25-åringen. Men det er en klubb til som kniver med Chelsea om å skaffe seg signeringen til driblefanten - gjett hvilken klubb...

Vel, du har kanskje kommet frem til fasiten - det er Manchester City. Roberto Mancini ønsker seg også signeringen til Liverpools toppscorer, skriver samme avis.

Les også: Barcelona-stjerne ute i tre uker
Les også: Harry Redknapp: – Spillerne burde skamme seg

Swansea-sjef Michael Laudrup ønsker seg Braga-spissen Eder og Celta Vigo-spilleren Aspas, ifølge Daily Mirror. Dermed går Danny Graham en usikker fremtid i møte, melder samme avis.

Robinho_690263i
Robinho_690263i

Jack Wilshere ser ut til å bli hos Arsenal en stund fremover. 20-åringen skal nemlig i samtaler med Arséne Wenger om en ny kontrakt, skriver Daily Mail.

Les også: Fifa og FIFPro: Disse er verdens 20 beste forsvarsspillere
Les også: Derfor kysset Messi tapen rundt håndleddet sitt

Tror du Luis Suarez går til Chelsea, City eller blir han i klubben?
Ta diskusjonen i feltet under.