Foto: Hesteguiden.com
Foto: Hesteguiden.com

Åke Svanstedt blir sentral på Mantorp denne mandagen

Vi har satset på at Åke Svanstedt vinner et par løp. Men vi har også gardert et par av hans gedigne favoritter. Innleveringsfristen er 19.08.

SE LØPENE - LIVE OG GRATIS - KLIKK HER

V65 Mantorp
15 Convington Ås i V65-4 blir omgangens soleklare holdepunkt. Imponerte i V75-finalen sist hvor han avsluttet strålende bak Perfekt Toll. Møter overkommelig selskap. Skal bare vinne et sånt løp mot formløs motstand.

12 Jonatan Palema i V65-5 blir sjansebankeren. Har vist stort talent, men er sparsomt startet. Kommer tilbake etter pause og da regner vi med at han fungerer fint. Selskapet er enkelt og han vinner på normal form. Men skulle gjerne ha sett at han hadde løp i kroppen.

V65-1: Er et skummelt løp. Det sier sitt at 2 Ønas Garbo (3%) gikk bedre enn favoritten 5 Elit Håleryd(35%) sist på Åby. Ønås Garbo er et spennende spill fra fine forutsetninger.

V65-2: 1 Addit (60 %) gikk på det jevne sist. Fikk maks fra lederrygg/3. innvendig. Møter riktig selskap, men er altfor mye spilt og i dette løpet jager vi storskrell.

V65-3: Favorittduoen 1 Lover Roc og 2 All American Candy er begge meget raske fra start. Den som når teten av de to har sjansen, men de kan fort "drepe" hverandre. Fordelen er at Svanstedt og Söderkvist er "kamerater".