MAURO ZARATE: Er linket til flere klubber rundt om i Europa. (Foto: GIUSEPPE CACACE, © GC/rc)
MAURO ZARATE: Er linket til flere klubber rundt om i Europa. (Foto: GIUSEPPE CACACE, © GC/rc)

Sjekk mandagens fotballrykter: – Liverpool kriger med tre andre klubber om denne spilleren

...og Cristiano Ronaldo innrømmer at han har snakket med Sir Alex Ferguson. Les mandagens ryktebørs her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk I altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter - 24 timer i døgnet

TV 2 Sporten vil fortsette å levere fotballrykter selv om overgangsvinduet nå er stengt. Klubber kan fortsatt signere Bosman-spillere, og lånevinduet til klubber i lavere divisjoner er fortsatt åpent.

LES OGSÅ: Her er Europas mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

I tillegg er det ikke lenge til det internasjonale overgangsvinduet åpner igjen 1. januar.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Les også: TV 2 Sporten vurderer Premier League-lagene

Tips oss om fotballrykter her!

Premier League:

David Moyes ønsker å forsterke Everton-stallen. Den skotske manageren har lenge kikket på Molde-stopperen Vegard Forren, men nå ønsker Moyes også at Tim Howard i «The Toffees»-buret skal få mer konkurranse fra andre keepere, skriver Daily Mail.

Både Liverpool og Stoke jakter på Mauro Zarate. 25-åringen skal i tillegg være i søkelyset til Malaga og Spartak Moskva, skriver Metro.

Cristian Ronaldo innrømmer til Sky Sports at han vært i samtaler med Sir Alex Ferguson, men dessverre for mange Manchester United-fans snakket de ikke om en mulig overgang for portugiseren. Det handler rett og slett om at de er gode venner forteller Ronaldo. Likevel kommer nok ryktene til å florere de neste dagene rundt Real Madrid-spilleren - som vanlig.

Ifølge Daily Mail er Manchester United klar over at Wesley Sneijder ikke spiller videre for Inter dersom han ikke går med på et lønnskutt på 200 000 pund.

Les også: Redknapp bekreftet som QPR-manager: – Bedre for Harry enn for QPR
Les også: Søderlund tiltrekker seg interesse fra England

Arsenal-spilleren Andrei Arshavin har lenge vært linket til andre klubber rundt om i Europa. Sist ut er russerens gamleklubb Zenit St. Petersburg som kanskje kjøper spissen for tre millioner pund, skriver Metro.

Ryan Shawcross er en høyt verdsatt spiller blant mange Stoke-supportere. Nå ønsker Tony Pulis å tilby en seksårskontrakt verdt 45.000 pund i uken til forsvarsspilleren, ifølge Daily Mail.

Arshavin_716847p
Arshavin_716847p

Aston Villa spilte uavgjort mot Arsenal i helgen. Til den kampen fikk ikke Darren Bent plass i stallen. Nå forteller Paul Lambert til Daily Mirror at spissen må akseptere å være en stallspiller hos de purpurrøde.

Les også: Manchester United scorer mest i Premier League: – Beste angrepsrekke siden treble-årgangen
Les også: United-legender hyller Ferguson etter statueseremonien

Sunderland har slitt med spillet i Premier League denne sesongen. Martin O´Neills gutter ligger på 16. plass etter tolv kamper - noe som ikke er helt etter det som er forventet av de røde og hvite. Flere dårlige nyheter for Sunderland-fansen - Lee Cattermole (24) og John O´Shea (31) er ute med langtidsskade, melder blant annet Sunderland Echo.

Dermed kan det være duket for at Sunderland må kjøpe spillere i januar.

Mario Balotelli har tidligere blitt linket til blant annet AC Milan. Det har også vært rykter om at han skulle bli byttet bort mot Alexandre Pato. Dette benekter nå Silvo Berlusconi som forteller at AC Milan er det perfekte stedet for brasilianeren, ifølge Sky Sports.

Les også: Fifa og FIFPro: Disse er verdens 20 beste forsvarsspillere