Tre Thoresen-poeng da SKA vendte

Patrick Thoresen scoret det første målet og hadde assist på to av de andre da SKA St. Petersburg vendte 0-2 til seier 4-3 over Vitjaz Tsjekov i KHL søndag.

Det startet dårlig for SKA, som lå under med to mål før siste periode. Thoresen scoret det første hjemmemålet 1.04 minutt ut i den perioden, og siden hadde han assist både på 3-2-målet til Petr Prikha og 4-2-målet til Tony Mårtensson.

Thoresen spilte 20.28 minutter og hadde hele seks skudd på mål da hjemmelaget vant skuddstatistikken 38-26.

Like god var ikke dagen for Mats Zuccarello Aasen. Han spilte 12.41 minutter da Metallurg Magnitogorsk tapte 1-2 hjemme mot Jugra etter forlengning. Han hadde et skudd på mål i første periode.

Jevgenij Malkin utlignet for Metallurg i siste periode og tvang fram forlengning, men Anton But ble matchvinner for gjestene i sudden death.

Lars Haugen spilte ikke da hans Dinamo Minsk tapte 3-4 borte mot Severstal etter straffeslag. Pekka Rinne voktet målet. (©NTB)