André Lindboe (Foto: Poppe, Cornelius/NTB scanpix)
André Lindboe (Foto: Poppe, Cornelius/NTB scanpix)

Suveren Elverum-seier i EHF-cupen

Banket bosnisk motstander i tredjerundens første kamp.

Elverum-RK Sloga 34-24

Elverum hadde ikke noen problemer med å ta seg av RK Sloga fra Bosnia i lagenes første oppgjør i EHF-cupens tredje runde.

I søndagens kamp i Terningen Arena ble André Lindboe og Magnus Gullerud viktige med henholdsvis åtte og sju scoringer hver, mens både Steffen Stegavik og Kjetil Aanestad noterte seg for fem nettsus.

Les også: Amanda Kurtovic fikk spørsmål på livechat: – Hvorfor har du så fin rumpe?

– Må ikke gå i fella
Gjestene holdt godt følge med Elverum frem til stillingen 14-11, men da skrudde laget fra de dype skoger på turboen og banket inn tre mål på rad, og siden var det aldri tvil om at det ville ende med en komfortabel seier.

– Ti mål er veldig bra for oss før returoppgjøret, men vi må ikke gå i fella og tro at vi er videre med det. Uansett, så skal RK Sloga slite hardt mot oss i returoppgjøret. De spiller en annen type håndball enn oss, mye mer fysisk og det tjener vi på siden vi er så eksplosive og hurtige. De ble litt for store og tunge for oss, sier Magnus Gullerud til lokalavisen Østlendingen.

Returoppgjøret spilles 1. desember, og dersom Elverum klarer å holde på ledelsen vil laget kvalifisere seg til EHF-cupens gruppespill.

Les også: Norge tapte EM-generalprøven: – Møtte det beste laget i Europa

To hjemlige kamper
I Postenligaen ble det spilt to kamper søndag. ØIF Arendal slo Follo 26-22 på bortebane og passerte dermed Follo på tabellen, mens Nøtterøy slo Haugaland med samme sifre hjemme.

Khaled Chentout var den dominerende spilleren mot laget som fortsatt står uten seier til nå i sesongen, og prikket inn hele 12 mål for Nøtterøy.

Postenligaen: Tabell - Terminliste