Betis overlistet Real Madrid

Real Madrids gullambisjoner i spansk 1. divisjon fikk en ny ripe da storlaget tapte 0-1 borte for Betis lørdag kveld.

Beñat Etxebarria ga Real-stjernene en sur kveld da han scoret kampens eneste mål etter 16 minutter. Det betyr at José Mourinhos menn fortsatt henger åtte poeng bak Barcelona, nå med én kamp mer spilt.

Real Madrid hadde det spillemessige overtaket i kampen, men lyktes aldri i å score. Storklubbens tredje tap for sesongen gjør samtidig at laget er fem poeng bak byrival Atlético.

Bedre gikk det for Málaga, som etter fire strake seriekamper uten seier slo Valencia 4-0 på eget gress lørdag. Dermed inntok klubben fra den spanske solkysten fjerdeplassen med sine 22 poeng. Samtidig skaffet Málaga en luke på fire poeng ned til nettopp mesterligarival Valencia, som er nummer ni på tabellen.

Med en klinisk avslutning sendte Francisco Portillo vertene i føringen etter åtte minutter. Et blekt Valencia-lag klarte aldri å slå tilbake. Javier Saviola doblet ledelsen i det 75. minutt med skudd som forandret retning.

Innbytter Roque Santa Cruz la på til 3-0 like etterpå, mens unggutten Isco skapte kaos i bortelagets forsvar og avsluttet med å sette kveldens fjerde fulltreffer rett før full tid. (©NTB)