Zlatan førte PSG tilbake på vinnersporet

En karantenefri Zlatan Ibrahimovic var sentral da Paris Saint-Germain slo tilbake med 4-0 hjemme mot Troyes i fransk 1. divisjon lørdag.

Den svenske spisstjernen var tilbake etter to kampers utestengelse, og han viste med en gang hvor viktig han er for PSG. Mot Troyes la han opp til de to første scoringene, mens han selv satte inn både 3-0 og 4-0 utover i annen omgang.

Storseieren var riktig medisin for Carlo Ancelottis mannskap, som har vært under kritikk de siste ukene. Forrige helg langet den italienske suksesstreneren hardt ut mot eget lag etter å ha tapt hjemme for Rennes med to spillere mer på banen.

– Jeg har spilt under press og i kriser i ti år nå. Det er jeg vant til, sa Ibrahimovic til svenske Aftonbladet etter lørdagens seier.

Trepoengeren sendte også PSG tilbake på tabelltoppen med 26 poeng. Hovedstadsklubben har ett poeng mer enn Saint-Étienne og Lyon på annen- og tredjeplass. Sistnevnte kan ta seg forbi med seier borte mot Daniels Braaten og Toulouse søndag. Også Bordeaux kan passere PSG om tittelforsvarer Montpellier blir slått på bortebane. (©NTB)